Рецепт айсингу,фото тортів з мереживом з айсингу

Рецепт айсингу,фото тортів з мереживом з айсингу

Айсинг – це маса для декору тортів на основі цукру та білку. Якщо перекласти це слово з англійської мови , то отримаємо глазур.Зазвичай, айсинг називають royal icing – що означає королівська глазур. Айсинг винайшли в Англії, кондитери при дворі  декорували торти на різні свята саме білком та цукром.

Айсинг зазвичай білого кольору, але якщо додати харчовий барвник   https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/– то можна досягнути будь-якого кольору.

Айсинг може бути пластичний, який можна використовувати для всіляких композицій, наприклад, обгорнути торт, зробити бант з айсингового мережива. Класичний айсинг – рідкий, наноситься на поверхню через трафарет або через кондитерський мішок ( на харчову плівку,наприклад) .Фігурка застигає, і тоді можна її переносити на сам виріб.

Айсинг можна купити вже готовий https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/sugar-icing/ або можна приготувати самому.

Пропонуємо Вам найпростіший рецепт айсингу для розпису пряників та печива, тортів:

  • Сирий яєчний білок 1 шт
  • лимонний сік 1 ч.л
  • цукрова пудра 150 г

Метод приготування та секрети :

  1. відділити білок від жовтка ( уважно стежити, щоб жоден мг не потрапив в білок)
  2. Збийте білок вінчиком ( але не в пишну піну, а  до однорідного стану)
  3. Поступово додайте цукрову пудру. Пудру потрібно просіяти через сито,це збагатить її повітрям.
  4. Останній етап – додати лимонний сік (за кількістю лимонного соку потрібно уважно стежити, не можна взяти його більше, оскільки айсинг буде дуже крихким) Лимонний сік додасть блиску айсингу. Його можна замінити на лимонну кислоту або гліцерин https://iryska.com.ua/product/glitserin/, що додасть еластичності виробу. З гліцерином потрібно буде також обережним, оскільки надлишок може призвести до того, що маса буде дуже клейкою ї її важко буде відділити від трафарету.
  5. Поверхня на яку Ви плануєте наносити айсинг має бути сухою, якщо буде вологою, то сам айсинг може розтікатися.
  6. Густоту айсингу можна контролювати за допомогою пудри та білка
  7. Айсинг не має бути сильно рідким, інакше він буде розтікатися на виробі
  8. Після нанесення айсингу залиште підсихати його у приміщенні, не потрібно використовувати холодильник.

І наостанок пропонуємо Вам галерею робіт кондитерів, як поділилися з нами своїми шедеврами:

В нашому магазині також можна купити килимки для айсингу : https://iryska.com.ua/product-category/kylymkimas/icing-fondant-tools/

Гарного дня)

 

 

Знижка на товари до 8 січня

Знижка на товари

Пропонуємо оформити замовлення на суму від 150 грн з 29 грудня по 8 січня на нашому сайті та отримати знижку 7% на весь асортимент магазину. Акція не розповсюджується на товар зі знижками. Замовлення будемо надсилати згідно робочого графіку. Знижку враховуємо після отримання замовлення.

Графік роботи у святкові дні: 

1, 7 – вихідні дні

6 та 8 січня працюємо до 13 -00

Гарного Вам святкування) 

 

Як зробити їстівну новорічну ялинку)

Як зробити їстівну новорічну ялинку)

Як зробити їстівну новорічну ялинку)

Чекаєте гостей і хочеться їх здивувати?

Пропонуємо Вам МК : як зробити новорічну ялинку з печива чи пряників.

Вам знадобиться вирубка зірка, можна купити таку: https://iryska.com.ua/product/stars/ або щось аналогічне або вирізати з картону зірки різної форми, великі та маленькі.

 

Готові зірки викладаємо на деко та випікаємо згідно рецепту.

Потім Даємо охолонути та з’єднуємо розтопленим шоколадом спочатку більші зірки, а потім менші.Можна декорувати за бажанням сухофруктами)

Даний МК приготувала Валерія Хамутинська https://www.facebook.com/valerysdesde2016/

Фантазуйте, декоруйте, надихайте)

 

Як декорувати торт на Новий рік (2018)

Як декорувати торт на Новий рік (2020)

Декор пряників цифри в торт (2020)

Все ще не вирішили як декорувати торт на Новий рік?

Тоді пропонуємо Вам відео від

Vikki Solodko Як розписати цифри до свята) Цифри можна використати як топер в торт чи просто поставити поруч з кондитерським виробом

Офіційний канал майстра: https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ

Це можуть бути пряники,печиво або ж шоколадні цифри

Наприклад, можна використати ось таку форму для шоколадних цифр:

Також якщо Ви вирішите випікати пряники у вигляді цифр, у вас є варіант вирізати з картону цифри та прикласти до тіста та обмалювати контури або ж купити вже готові вирубки для пряника у вигляді цифр:https://iryska.com.ua/product-category/alfavit/page/2/

вирубка 5 см висота

В будь-якому разі, дякуємо за прочитання і сподіваємося ми надихнули Вас на створення свята)

Декілька ідеї новорічних тортиків від наших клієнтів: 

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Ганаш, Як приготувати ганаш для торту

Ганаш,Як приготувати ганаш удома

Вперше з ганашем я зіткнулася в кондитерському цеху, коли проходила практику. Хоч і любиля я випікати удома, але ніколи не замислювалася як покрити торт шоколадом. Для мене це була техніка вищого рівні:). Але, проходячи практику, мені відкрилися очі на багато речей, а саме на приготування солодких десертів та випічки, зокрема як покрити торт шоколадом)

Що таке ганаш – шоколадний крем, яким покривають торт чи тістечка.В основу входить шоколад, але він може бути й білого кольору чи підфарбований.

В нас можна купити кондитерську глазур чи шоколад https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/  для приготування ганашу.

Рецепт від нашого клієнта: 

  • 400г кондитерської глазурі
  • 200г масла
  • Шоколад чи кондитерську глазур можна розтопити на паровій бані або у мікрохвильовій печі (режим розморожування)
  • Додаємо масло вже у шоколад рідкої консистенції
  • Наносимо на торт

Можна використовувати решітку для глазурування: https://iryska.com.ua/product/sakljdl/

Ось ще один рецепт, взятий з інтернету:

  • Інгредієнти:
    вершки 35% – 100 мл;
    гіркий шоколад – 100 г;
    вершкове масло – 30 г.

Подрібнити шоколад та додати до нього гарячі вершки, щоб шоколад трішки підтанув, можна поставити суміш на парову баню. Якщо вершки не 35 % жирності, тоді зменшити кількість вершків.Перемішати вінчиком до однорідного стану та додати 30 г масла ( вже м’якого). Активно все перемішати до блиску та застосовувати для декору тортів як крем між коржами. Якщо ганаш занадто густий – поставити на декілька хвилин у холодильник.

Можна також  додати лікер чи ароматизатор для більш ароматного запаху.

Смачного) 

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

 

пряники сніжинка

Як легко створити сніжинку-пряник удома,готуємо пряники

Як легко створити сніжинку-пряник удома

Перший крок для приготування це – рецепт пряників чи печива.

Зараз є багато варіантів приготування пряників,пропонуємо Вам рецепт,яким користується майстер у відео. Відмітимо, що пряники дійсно смачні,куштували,всі задоволені лишилися)

рецепт для печива

  • 300г борошна
    100 г масла кімнатної температури
    100 г цукру
    1 яйце
    2 ст ложки меду
    0,5 ч ложки соди
    2 ч ложки имбиру
    1 ч ложка кориці
  • Метод приготування: Змішати сухі інгредієнти. Збити цукор з яйцем, додати масло та потрохи додавати суху суміш. Тісто має “відлежатися” до 2 год в холодильнику

Пряники – це чудовий подарунок до будь-якої дати!Можна привітати друга з Днем народження,похресника з зимовими святами,бабусю з Новим роком!

В нас можна придбати пакувальний матеріал:

https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/

Фантазуйте, декоруйте,експерементуйте)

 

Пряники до дня Св Миколая

Пряники до дня Святого Миколая – ангели

Пропонуємо Вам МК по розпису пряників від  Vikki Solodko  на новорічну тематику

Офіційний канал майстра: https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ

Рецепт  білкової глазурі для пряників: 

  • 1 білок
  • 200 г цукрової пудри дрібного помелу
  • 0,5 чайної ложки крохмалю
  • 0,5 чайної ложки лимонного соку
  • Всі компоненти змішати ложкою до однорідної маси, а потім збити міксером до білого кольору.

А ось і рецепт цього чудового печива: 

  • 300г борошна
    100 г масла кімнатної температури
    100 г цукру
    1 яйце
    2 ст ложки меду
    0,5 ч ложки соди
    2 ч ложки имбиру
    1 ч ложка кориці
  • Метод приготування: Змішати сухі інгредієнти. Збити цукор з яйцем, додати масло та потрохи додавати суху суміш. Тісто має “відлежатися” до 2 год в холодильнику

    В нашому інтернет- магазині Ви можете купити барвники гелеві: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

    айсинг: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/sugar-icing/

    вирубки ангел:https://iryska.com.ua/product/angel1/

    https://iryska.com.ua/product/andel/

    Сподіваємося, дане відео надихнуло Вас на створення солодкого свята)

Пряники – це чудовий подарунок до будь-якої дати!Можна привітати друга з Днем народження,похресника з зимовими святами,бабусю з Новим роком!

В нас можна придбати пакувальний матеріал:

https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/

Фантазуйте, декоруйте,експерементуйте) 

Ідеї декорування євродесертів

Ідеї декорування євродесертів

Євродесерти стрімко увірвалися на кондитерський ринок України та посіли активні позиції серед асортименту кондитерів.

Приготування цих тортів справа не з легких і не кожен кондитер-початківець зможе з першого разу приготувати ідеальний євродесерт. Але завжди варто вчитися та здобувати нові знання.

В наших попередніх статтях ми вже писали про особливості приготування цих торів та їх різницю порівняно з іншими тортами: https://iryska.com.ua/torty/

Пропонуємо Вам варіанти для покриття євротортів:

Спрей-велюр

Його можна купити вже готовий: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/sprey/

Продукт складається із какао- масла, підфарбованого харчовими барвниками. Балончик необхідно добре збовтати і рівномірно розпилити на готовий кондитерський виріб.

Це придасть приємний бархатистий відтінок. При цьому виріб має бути охолоджений, а спрей кімнатної температури ( 20-25 градусів). Наносити  необхідно на відстані 20-25см.

10г спрей- велюра вистачає на покриття 5 кг  кондитерського виробу.

Пропонуємо Вам відео від Смаколики Юлі, де кондитер використовує спрей-велюр для декору.

Канал майстрині: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

 

Інший варіант самому зробити спрей-велюр https://iryska.com.ua/sprey-velur-home/

Покриття дзеркальною глазур’ю

Можна купити готову декор- гель з дзеркальним ефектом : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/dekor-gels/

Або приготувати самому за рецептом. В інтернеті є багато рецептів, можна обрати за смаком та за тяжкістю приготування.

Наводимо один з рецептів дзеркальної глазурі : https://iryska.com.ua/retsept-glazuri/

Купити форму для євродесерту можна у нас:

https://iryska.com.ua/product-category/formyww/rytuyi/

Натхнення Вам у роботі)

 

 

Рецепт приготування дзеркальної глазурі

Рецепт приготування дзеркальної глазурі

Є багато варіантів приготування дзеркальної глазурі, але поділимося рецептом, що не потребує багато часу. Дзеркальна глазур робиться з простих інгредієнтів протягом 30…35хв. Але ефект на тортові чи тістечку вона справляє неперевершений.

Карамельна глазур смачна та легка у нанесенні на торт.

Можна ,звісно, купити вже готову кондитерську глазур: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/dekor-gels/ , а можна спробувати самому приготувати покриття для торту)

Так що ж знадобиться для глазурі карамельної:

Приготування: 

  • Замочуємо желатин у воді ( 30 мл має вистачити)
  • У посудину висипаємо цукор-пісок та патоку або глюкозний сироп та варимо на середньому вогні до насиченого янтарного кольору. Цукор не перемішувати, щоб суміш не затверділа.
  • Поки цукор та патока перетворюються в карамель, потрібно взяти жирні вершки та довести їх до кипіння.
  • Коли карамель буде янтарного кольору,знімаємо з вогню та додаємо тонкою струмочком вершки (обов’язково гарячі вершки мають бути) та переміщуємо. Наша карамель буде активно кипіти, тому потрібно буде бути дуже обережним.
  • Дати карамелі трохи охолонути та додати розтоплений шоколад
  • Додати желатин.
  • Якщо бажаєте отримати перламутрові відтінки глазурі, можна додати трохи кандурину
  • В нашому магазині можна купити кандурин https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/canduryn/page/2/
  • Все перемішати. Глазур  перебити блендером, щоб суміш була однорідною.
  • Обрежно ввести блендер під кутом ,струснути, щоб позбутися повітря та на мімімальні йшвидкості почати роботу блендера. Блендер має бути на дні чаши, його не потрібно піднімати, весь час тримати на дні чаші.

Якщо все-таки Ви помітили бульбашки повітря  – то варто процідити глазур через сито.

Щоб глазур вийшла, краще всі компоненти підготувати  та зважити завчасно.

Глазур готова. Глазур можна використовувати одразу ( робоча температура  35..40С), або ж накривши харчовою плівкою залишити на ніч в холодильнику. В момент використання підігріти до робочої температури,перебити блендером та процідити через сито.

 

 

Як прикрасити торт глазур’ю

  • Дотримуйтеся робочої температури – 35..40 градусів.
  • Виріб на який наноситься глазур має бути охолодженим морозильною камерою.
  • Після нанесення глазурі, потрібно ж одразу її розрівняти шпателем до рівномірного покриття. https://iryska.com.ua/product-category/shkrebku/
  • Після заливки,потрібно поставити виріб  в холодильник

Вдалого приготування) 

Робота Валерії Хамутинської

Робота Валерії Хамутинської

 Ідеї для декору тортів в золоті

 Ідеї для декору тортів в золоті

Золоті торти та смачні кекси – завжди гарно декорують свято)

Пропонуємо Вам підбірку фотографії з використанням золотих барвників.

Як можна досягнути золотого кольору на мастиці?

За допомогою :

Гарного дня )