Як приготувати спрей-велюр самому

Як приготувати спрей-велюр самому

Спрей-велюр – це покриття для кондитерських виробів на основі шоколаду та харчового барвника.

Можна купити вже  готовий спрей -велюр або приготувати самому

Для приготування спрей-велюру вам знадобиться: 

Як приготувати суміш для спрею

  • Розтопити на паровій бані в двух різних місткостях какао-масло та шоколад.
  • Потім змішати два шоколади та додати барвник.Все перемішати.
  • Спрей-велюр на виробі буде на декілька тонів світліше ніж в суміші.
  • Перед заливанням в фарбопульт рекомендують процідити суміш шоколадів через сито, це дозволить уникнути забивання сопла в момент покриття велюром.

Якщо брати молочний шоколад, то співвідношення шоколад/какао-масло має бути 40/60%

Якщо темний шоколад, то співвідношення 1 до 1 .

Поверхня, на яку планується наносити велюр, має бути гарно заморожена, охолоджена та тверда.

Спрей-велюр досить економний, 100г суміші шоколадів вистачить щоб покрити один середній торт.

Перед нанесенням спрей-велюру потрібно підготувати робоче місце,це може бути картонна коробка покрита поліетиленом. Це допоможе уникнути фарбування стелі та стін). Температура суміші в фарбопульті не має бути вища ніж 35 – 45С

Вдалого Вам декорування) 

Робота Любов Відман,Новояворівськ

Робота Любов Відман,Новояворівськ

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.