Даним рецептом поділився наш клієнт кондитер:
https://www.facebook.com/OksanaProtsyukTort
- 50 г шоколода чи кондитерської глазурі
- 25 г масла
- 25 г вершків
Розтопити масло та вершки в мікрохвильовій печі,додати шоколад,переливити в кондитерський мішок,трохи охолодити.
Надрізати кондитерський мішок та наливати по краю тортика на зазделегідь охолоджений виріб.
В нашому магазині можна купити шоколад та кондитерську глазур за посиланням : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
![](https://iryska.com.ua/wp-content/uploads/2018/03/IMG-4a643318e54cdd2067fcf656b6a4e2d1-V-1024x576.jpg)
А також барвники для шоколаду: https://iryska.com.ua/product-category/barvniki/
![](https://iryska.com.ua/wp-content/uploads/2020/06/зображення_viber_2020-06-270_09-39-43-1024x768.jpg)
Кондитерські мішки : https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/
![](https://iryska.com.ua/wp-content/uploads/2013/03/IMG_1371.jpg)