Ідеї декорування євродесертів

Ідеї декорування євродесертів

Євродесерти стрімко увірвалися на кондитерський ринок України та посіли активні позиції серед асортименту кондитерів.

Приготування цих тортів справа не з легких і не кожен кондитер-початківець зможе з першого разу приготувати ідеальний євродесерт. Але завжди варто вчитися та здобувати нові знання.

В наших попередніх статтях ми вже писали про особливості приготування цих торів та їх різницю порівняно з іншими тортами: https://iryska.com.ua/torty/

Пропонуємо Вам варіанти для покриття євротортів:

Спрей-велюр

Його можна купити вже готовий: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/sprey/

Продукт складається із какао- масла, підфарбованого харчовими барвниками. Балончик необхідно добре збовтати і рівномірно розпилити на готовий кондитерський виріб.

Це придасть приємний бархатистий відтінок. При цьому виріб має бути охолоджений, а спрей кімнатної температури ( 20-25 градусів). Наносити  необхідно на відстані 20-25см.

10г спрей- велюра вистачає на покриття 5 кг  кондитерського виробу.

Пропонуємо Вам відео від Смаколики Юлі, де кондитер використовує спрей-велюр для декору.

Канал майстрині: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

 

Інший варіант самому зробити спрей-велюр https://iryska.com.ua/sprey-velur-home/

Покриття дзеркальною глазур’ю

Можна купити готову декор- гель з дзеркальним ефектом : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/dekor-gels/

Або приготувати самому за рецептом. В інтернеті є багато рецептів, можна обрати за смаком та за тяжкістю приготування.

Наводимо один з рецептів дзеркальної глазурі : https://iryska.com.ua/retsept-glazuri/

Купити форму для євродесерту можна у нас:

https://iryska.com.ua/product-category/formyww/rytuyi/

Натхнення Вам у роботі)

 

 

Залишити відповідь