рецепт молочного шоколаду

Рецепт пташиного молока

Простий рецепт, що нагадає дитинство, бо тоді в нас не було крем-чізу,супер різних марок шоколаду,конфітюр та начинки приготовленої за трьома рецептами з продуктів найкращої якості,з додаванням ліксиру ніжності,збитої на міксері супер крутого виробника)))

Тоді було все простіше, не скажу, що смачніше, але в магазині був поганенький вибір продуктів,тому приготування торта пташине молоко було доступним.

Для приготування знадобиться:

500 г сметани

100…150 г цукру

30 …35 г желатину https://iryska.com.ua/product/zhelatin/

20 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/

150 мл вода

  1. З’єднуємо сметану та цукор, ставимо на вогонь на підігріваємо на вогні, але не доводимо до кипіння
  2. Желатин замовчує в теплій воді на 10 хв для набухання, потім в мікрохвильвій печі підігріваємо до повного розчиння грудочок, але не доводимо до кипіння
  3. Розділяємо желатин в рівних пропорціях , так само сметану.
  4. Розводимо какао з з водою та додаємо до половини сметани + половину желатину,розливаємо в ємності та в холодильник
  5. Другу частину сметану додаємо желатин, гарно переміщуємо та залишаємо в теплі.
  6. Як перший шар застигне, додаємо наступний

Смачного )

Ніжний шоколадний бісквіт. Рецепт

Форму потрібно змастити олією та присипати борошном

Можна на низ форми насипати вишень, буде шоколадний вишневий пиріг.

Або після випікання дати охолонути, просочити коржі,додати вишні (проварені з цукром та крохмалем), а наступний шар вершки чи сметана збиті з крем чізом.

Дати постояти декілька годин в холодильнику.

Тут вже політ фантазії важко зупинити, одне можу сказати, я спробувала цей бісквіт в гостях і дуже задоволена, що взяла рецепт, такого ніжного бісквіту я ще не куштувала.

В нашому магазині можна купити какао та крем чіз,вершки https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/

Різдвяне німецьке печиво

Рецепт простий у приготуванні, але смачний

  • Змішати сухі інгредієнти
  • Додати масло порізане шматочками
  • замісити крихту
  • Додати одне яйце
  • Також можна додати спеції : корицю,імбир,мускатний горіх для насиченого аромату
  • Дати відстоятися в холодильнику в харчовій плівцітістц протягом 1..2 годин
  • Аипікати 10..12 хв при 180 С, попередньо розкатавши тісто товщиною до 8 мм та надавши йому новорічної форми.
  • Вирубки для печива можна купити на нашому сайті за посиланням:
  • https://iryska.com.ua/product-category/do-novogo-roku5/

Пиріжки смачненькі

Пиріжки смачненькі,простенькі в приготуванні)

250 г молока теплого

4..5 ложок столових цукру

8 г дріжджів сухих (це десь дві чайні ложки)

Все змішати в одній мисці та дати постояти 10 хвилин.

Додати 50 г масла вершкового, розтопленого

1яйце+ білок 1яйця ( жовток піде на смазування)

500 г борошна

Змішуємо тісто та даємо постояти одну годину в теплому місці,накривши харчовою плівкою)Начинка: яблука чи кориця,вишні чи сливки)Випікати до готовності 15..20 хв 

Рецепт пирога лимонного або смачні коржі для торту

🎂
  • 3 яйця
  • сіль
  • 12 ст ложок цукру

Збити до збільшення в об”ємі, але не до стійкої піни

Додаємо :🍰🍰🍰

  • 12 ст ложок олії
  • 12 ст молока
  • цедра одного лимона
  • сік півлимона
  • збити
  • 12 ст борошна
  • 10 г розпушувача ( я теж здивувалася, чому не 12 г розпушувача😊)

перемішуємо

Можна взяти форму на 21 см в діаметрі, випікати при 180 С до готовності)

Смачного))

Карамель на основі шоколаду для прошарку в торт

Для приготування карамелі знадобиться:

150 г цукру

200 мл вершків гарячих

75 г масла

70 г шоколаду темного ( я брала молочний,теж ок)

Кастрюлька з товстим дном

Метод приготування:

На маленький вогонь ставимо кастрюльку з товстим дном та засипаємо 150 г цукру,не перемішуємо, а чекаємо момент,коли буде утворюватися обідок карамельного кольору навколо цукру,лише після цього можна перемішуват

Як тільки цукор розтопився і перетворився в карамельний колір, додаємо вершки ( попередньо підігріті в мікрохвильовій печі майже до кипіння) тоненькою цівочкою та перемішуємо,щоб не утворилося комочків.

Додаємо масло, перемішуємо

Додаємо шоколад

Ставимо в холодильник оходонувшу каремель.

Перед використанням збити до пишної маси

Смакує чудово з арахісом!

Можна використовувати як основу для цукерок чи прошарок для торту.

Шоколад можна купити у нас : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/

Рецепт льодяників на основі глюкозного сиропу,води та цукру


70 мл води,

220г цукру,

100г глюкозного сиропу варити на маленькому вогні 6..8 хв.

Не перегрівати,щоб карамель не набула жовтого кольору.

Після зняття з вогню додати 1/4ложки лимонної кислоти,барвник за бажанням.
Глюкозний сироп можна купити у нас https://iryska.com.ua/product/sirop/

Молди для карамелі :https://iryska.com.ua/pro…/molds-forevereone/moldsforsweets/

Рецепт льодяників на основі глюкозного сиропу,воли та цукру70 мл води,220г цукру,100г глюкозного сиропу варити на маленькому вогні 6..8 хв. Не перегрівати,щоб карамель не набула жовтого кольору.Після зняття з вогню додати 1/4ложки лимонної кислоти,барвник за бажанням.Глюкозний сироп можна купити у нас https://iryska.com.ua/product/sirop/Молди для карамелі :https://iryska.com.ua/product-category/molds-forevereone/moldsforsweets/

Geplaatst door Oleksandra Smirnova op Maandag 10 augustus 2020

МК розпис печива балерина

Для дівчаток пряник у вигляді балерини – гарний подарунок)

Пропонуємо Вам відео як створити цю красуню

В нашому магазині Ви можете купити барвники харчові :https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

а також кондитерські мішки: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/

Якщо малювання по пряниках не для Вас, можна купити готовий молд балерина:https://iryska.com.ua/product/mold-balerina/

Або вафельну картинку балерина: https://iryska.com.ua/product/balerina/

Топери балеринка:https://iryska.com.ua/product/kjskjf/

Натхнення Вам в роботі)

З Днем кондитера!

Хай все буде в шоколаді, вдячні клієнти, цікаві замовлення,нові вершини, нічого не підгорає, нічого з плити не витікає, крем завжди збивається, а свято завжди вдається)!

З повагою,

Іриска)

Сирно-гречане печиво

Рецепт

  • 300 г творогу
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 70 г гречаного борошна
  • 90 г борошна
  • 3г розпушувача

Зміщуємо яйця, творог, цукор (можна блендером переблендерити до зникнення грудочок)

Додаємо гречане борошно, а потім борошно пшеничне з розпушувачем. Перемішуємо та ставимо на 30 хв в холодильник.

Розкатуємо тісто товщиною до 8 мм та вирізаємо формами необхідне печиво.

Випікати до 20 хв при 180 С

Смачного )