Шоколадне печиво смачне та ніжне

Шоколадне печиво смачне та ніжне

Печиво шоколадне завжди смакує до чаю чи кави. Пропонуємо Вам один з рецептів взятих в інтернеті і нами спробуваний.

Для приготування печива потрібно наступні продукти:

Метод приготування:

Цукор, яйця та ванільний цукор збити міксером протягом 4 хв

На водяній бані потрібно розтопити 240 г шоколаду з маслом, можна скористатися мікрохвильовою печею.

Змішайте на низькій швидкості дві суміші разом:

Просійте борошно з розпушувачем на сіллю, додайте сухі компоненти в шоколадну суміш та перемішайте. Додайте 150 г подрібненого шоколаду.

Викласти ложкою тісто на деко кружальцями на відстані 5..7 см один від одного та попередньо застелений пергамент.Духовка має бути розігріта до 180 С. Випікати 12..15 хв.

Смачного)

 

МК як декорувати пряник поні

МК як декорувати пряник поні

Пропонуємо Вашій увазі мк від Вікторії по декоруванню пряників поні, які чудово доповнять дитяче свято чи стануть гарним подарунком для іменника.

Рецепт пряників

:https://iryska.com.ua/snowprianik/

або https://iryska.com.ua/prianiki/

Рецепт айсингуhttps://iryska.com.ua/35661-2/

Купити вирубки для поні та райдуги: https://iryska.com.ua/product/ponicutter/

Приємного перегляду)

В нашому магазині можна купити вирубки https://iryska.com.ua/product-category/vyrubkuy/ та барвники гелеві https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

Торт Поп-арт поетапний декор солодкого виробу

Торт WOW поетапний декор солодкого виробу

Торт декоруємо за допомогою вафельної картинки: https://iryska.com.ua/product-category/vavelnyy-decors/  та молду : https://iryska.com.ua/product-category/molds-forevereone/.

 

Вирізаємо вафельну картинку та за контурами картинки вирізаємо такий самий силует з мастики. На нього ми будемо кріпити вафельну картинку. Наносимо декор- гель https://iryska.com.ua/product/decor-gel/ на обидві сторони картинки та наносимо картинку на мастику.Кріпимо на  торт. Таким самим чином готуємо декор зі словами WOW,SUPER,KISS, але встромляємо у паличку для того, щоб встановити у торт.

Якщо є тематичний молд – це чудово)

Фарбуємо мастику у потрібний колір та вносимо в молд, залишки обрізаємо та ставимо на декілька хвилин у морозильну камеру : витягаємо готовий виріб.

Декоруємо кандурином, декор торту готовий!

Галерея чоловічих капкейків,ідеї для натхнення від Марини Капкейк

Галерея чоловічих капкейків,ідеї для натхнення від Марини Капкейк

Кекси – солодкий десерт, яким полюбляють ласувати і діти і дорослі.

А  ще кекси -це надзвичайно приємний подарунок, особливо якщо вони декоровані тематично, враховуючи  захоплення іменника чи людині, кому дарують цей  смаколик.

На нашому сайті можна надихнутися рецептом  кексів за посиланням: https://iryska.com.ua/cakes-3/

та

Рецептом  вершково -сирного крему : https://iryska.com.ua/cakecream/

і звісно пропонуємо Вам галерею декору  кексів для чоловіків:

У нашому магазині можна придбати чудові вафельні картинки різної тематики, а також замовити вашу картинку : https://iryska.com.ua/product-category/vavelnyy-decors/

Молди з інструментами: https://iryska.com.ua/product/instrument/

А також сировину для створення кексів: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/

Натхнення Вам у роботі) !

Як приготувати мастику для обтягування тортів

Як приготувати мастику для обтягування тортів

Рецепт мастики: 

  1. 15 г желатину
  2. 45 г води
  3. 175 г меду
  4. 900г пудри

Метод приготування:

  1. Замочуємо желатин у воді та даємо набухнути

В нашому інтернет-магазині можна купити желатин: https://iryska.com.ua/product/zhelatyn/

2. Додаємо мед та ставимо у мікрохвильову піч та доводимо до розчинення желатину  та утворення білої піни та бульбашок на поверхні.

3. В  посудину додаємо пудру, потрібно зробити отвір для желатинової маси.

В нашому магазині можна купити пудру:https://iryska.com.ua/product/dobrik/

4. Перемішуємо все ложкою до моменту гарного замішування

5. Переносимо мастику на килимок (можна присипати трішки крохмалем) та продовжуємо вимішувати до однорідного стану

Мастика готова до використання

 

 

Торт Тірамісу

Ніжний та смачний торт Тірамісу один з найпопулярніших десертів у світі.

Пропонуємо Вам спробувати приготувати цей кондитерський виріб удома, рецептом та покроковим відеоуроком поділилася Юлія, заходьте на її соковитий канал у Ютюбі для  отримання ще більше цікавих відео: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

Рецепт паличок тірамісу: 

  • 4 жовтки
  • 4 білки
  • 130 г борошна
  • 70 г цукру +70 г цукру
  • Щіпка солі
  • Цукрова пудра

 

  • Метод приготування
  • Збити білок з щіпкою солі та поступово додавати цукор, збивати до білої піни
  • Збити жовток з цукром до побіління маси
  • До білків додати жовтки з цукром та акуратно переміщати лопаткою
  • Поступово додати  просіяне борошно
  • Перемішуємо все гарно та перекладаємо тісто у кондитерський мішок, наприклад: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/
  • Формуємо палички для випічки.Рекомендація використовувати пергамент, наприклад: https://iryska.com.ua/product/15015/
  • Палички посипати пудрою
  • Випікаємо в попередньо підігрітій духовці до 180 с протягом 15 хв

Готуємо крем!

300 мл холодних солодких вершків жирністю 33% додати у міксер, за смаком можна додати цукрової пудри.Під час збивання додати 250 г сиру маскарпоне+ванільний екстракт. Збиваємо міксером до густої піни.

Як зібрати десерт дивіться у відео :

Смачного!

Французький десерт Клафуті,рецепт приготування

Французький десерт Клафуті,рецепт приготування

Пропонуємо Вам цікавий рецепт французького десерту Клафуті. Це пиріг з вишнями чи черешнею, але в сучасному варіанті часто використовують інші фрукти. Легкий у приготуванні та ніжний за текстурою. Цей десерт випікають з кісточками тому, що в кісточкам міститься амигдалін (активна хімічна речовина екстракту мигдалю), при випіканні амигдалін додає цікавого аромату та смаку пирогові. 

Пиріг потрібно подавати теплим, декорувавши пудрою або вершками.

Рецепт : 

  • 600 г вишень без кісточок
  • 4 яйця
  • 125г цукру
  • 100 г борошна
  • 200мл вершків чи молока
  • 50 г розтопленого масла
  • Ванільний екстракт
  • Цукор і борошно для посипки дека
  • масло для змащування дека

Метод приготування

  • Збити вінчиком яйця, додати цукор, ванільний екстракт, розтоплене масло і борошно.
  • Все перемішати.
  • Додати вершки чи молоко.
  • Застелити на дно форми пергамент, змастити його маслом і посипати борошном і цукром. Викласти на дно вишню.
  • Вилити зверху тісто.
  • Випікати у попередньо підігрітій духовці до 180 градусів – 40 хв

Пропонуємо переглянути відео від каналу Смаколики Юлі : https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

 

Смачного!

В нашому магазині можна купити форми для випікання десертів та пирогів: https://iryska.com.ua/product-category/formyww/

Десерти порційні,приклади декорування

Десерти порційні,приклади декорування

Пропонуємо Вам цікаві варіанти декорування десертів порційних від кондитера з Львівської області  Любов Відман

 

 

В нашому магазині можна купити стаканчики різних форм  для десертів : https://iryska.com.ua/product-category/candy-barss/plastpos/

Натхнення Вам у роботі)

 

 

Покроковий рецепт приготування кексів

Покроковий рецепт приготування кексів

Бажаєте приготувати смачні кекси чи капкейки?

Пропонуємо Вам рецепт класичних кексів:

Масло вершкове 100
Молоко 120 мл
Борошно пшеничне 200 г
Розпушувач 1-2 ч. л.
Цукор 150 г
Сіль 1 щіпка
Яйця курячі 2 шт
Метод приготування: 
1) Цукор з розм’якшеним маслом збийте до однорідної пишної маси.
2) Додайте яйця, ванільний екстракт і сіль, продовжуйте збивати.
3) Просійте борошно з розпушувачем. Добре перемішайте.
4) Потім додайте молоко і перемішайте все до однорідної консистенції.
5) Розподіліть тісто по формах.
6) Випікайте в розігрітій до 180 ℃ духовці 30 хвилин
Крем для декорування : можуть бути вершки, масляний чи  сирний крем

Канал майстрині: Смаколики Юлі, підписуйтеся, щоб отримати цікаві відео)

В нашому магазині можна купити паперові форми  та форми для випічки

Натхнення Вам у роботі!