Рецепт Наполеона

Коржі

  • 700 г борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 200 г маргарину
  • 2 яйця
  • 150 мл холодної води
  • 1 ст.л. оцту
  • Щіпка солі

Крем

  • 1 л молока
  • 8 жовтків
  • 6 ст.л. крохмалю
  • 300г цукру
  • ванільний цукор
  • 300 г вершкового масла

Випікати: 200 градусів – 10-12 хв

Тушені яблука

5 яблук середнього розміру. Очистити їх, натерти на терці (збризнути лимонним соком) і поставити в сотейник на маленький вогонь. Туди ще додайте чайну ложку вершкового масла і тушкуйте. Ще, за бажанням, можна додати трішки цукру, якщо яблука дуже кислі. Охолодити. Це на три шари

Детальніше у відео : https://www.youtube.com/watch?v=9uAYXMtcTzM&t=332s

Смачного)

Ідеї пряничків до свята Хелловін

Хелловін – свято,яке в нас почали нещодавно активно святкувати, тож не дивно, що торкнулося воно й сфери кондитерського мистецтва.

Пропонуємо Вам галерею робіт для натхнення від рівненської майстрині Анни: https://instagram.com/any.sweets?igshid=ll2m4a83y5cv

В нашому магазині можна купити вафельні картинки з темою Хелловін https://iryska.com.ua/product-category/vavelnyy-decors/vavelnyy-decors1/

А також вирубки : https://iryska.com.ua/product-category/vyrubkuy/do-sviata/page/7/

Веселого святкування!

Рецепт вівсяного печиво з бананом і шоколадом

Вівсяне печиво – просте у приготуванні і відноситься до перекусів здорового харчування.

Пропонуємо Вам рецепт від Смаколики Юлі.

ДЛя приготування Вам знадобиться:

  • 1 банан
  • 1 яйце
  • 50 г шоколаду\та горіхів
  • 100 г вівсяних пластівців
  • 50 г цукру
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 80 г борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • щіпка солі
  • 40 г розтопленого вершкового масла

Випікати: 180 – 20-25хв

Всі інгредієнти змішати ( банан перебити блендером чи виделкою до стану кашки)

Детальніше у відео :

В нашому магазині можна купити чудовий пергаментний папір https://iryska.com.ua/product/15015/

Цікаві ідеї солодких виробів до Дня вчителя

Пропонуємо Вам галерею цікавих робіт для привітання вчителів солодким подарунком:

В нашому магазині можна купити товари для декору солодких виробів на тему школа: https://iryska.com.ua/product-category/school/

Тарт із заварним кремом від каналу Смаколики Юлі

Пропонуємо Вам приготувати смачний тарт! Для цього Вам знадобиться:

Тісто:

  • 300 г борошна
  • 1 ч л розпушувача
  • дрібка солі
  • 150 г вершкового масла (кімн. темп)
  • 2 жовтки
  • 100 г цукрової пудри 1

Випікати 180 градусів – 30 хв

Крем

  • 2 жовтки
  • 50 г цукру
  • 1 ч л ванільної есенції чи ванільного цукру
  • 60 г кукурудзяного крохмалю
  • 250 г молока
  • 50 г вершкового масла

Детальніше на відео :

В нашому магазині можна купити форми для тарт: https://iryska.com.ua/product/nabir/

Сирні кекси, рецепт приготування

Пропонуємо чудовий рецепт кексів з сиром.

Для приготування Вам знадобиться:

Тісто:

  • Сир кисломолочний 200г
  • яйця 3 шт
  • цукор 150 г
  • борошно180 г
  • цукор ванільний 10 г
  • масло вершкове 150г
  • розпушувач до 3..5 г
  • сіль

Для приготування сирного крему

  • сир кисломолочний 200г
  • ванільний цукор 20 г
  • цукор до 20 г
  • крохмаль картопляний 1 ст.л
  • яйце 1 шт

Приготування:

  1. Готуємо сирний крем: Сир протерти через металеве сито,додати цукор,крохмаль та яйце,збити вінчиком до утворення однорідної маси.
  2. Готуємо тісто: масло кімнатної температури збиваємо у пухку масу з цукром поступово додаючи яйця.Сир протерти через сито та додати в тісто.Просіяти борошно з розпушувачем та додати сухі компонети в тісто.Перемішати до однорідної маси.
  3. Розкласти паперові форми (можна купити в нашому магазині:https://iryska.com.ua/product-category/pidlozhkyyy/ та покласти до 2 ст ложок тіста в кожну форму,зверху за допомогою кондитерського мішка нанести сирний крем.(уондитерські мішки: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/
  4. Випікати при темпетарурі170..180С 25..30 хв

Смачного!

Вафельний декор на торти, цікаві ідеї

Вафельна картинка – це гарний спосіб декорувати солодкий виріб, можна купити вже готову картинку з нанесеним малюнком харчовими барвниками: https://iryska.com.ua/product-category/vavelnyy-decors/

або купити папір вафельний та змайструвати щось повітряне та оригінальне: https://iryska.com.ua/product/vawelpapir/

Пропнуємо Вам невеличкий МК від майстрині Анастасії Шарабар, фото надані кондитером.

Тортик покритий з ганаша (на основі какао масла),на папір нанести воду.

Ось такий гарнюня вийшов на Хрестини дитинки.

Ось ще цікаві ідеї з вафельними папером:

Простий рецепт айсингу для гнучкого килимка на основі желатину

Пропонуємо рецепт з інтернету для пригтування гнучкого айсингу

Інгредієнти, що потрібні для приготування айсингу:

  • Желатин 8 г
  • Кукурудзяний крохмаль 20 г
  • Інвертний сироп 1 чайна ложка
  • Цукрова пудра 10 г
  • Вода холодна 60 мл
  • Барвник потрібного кольору: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

Рецепт приготування:

Желатин заливаємо холодною водою та лишаємо набухати. На невеликому вогні потрібно розтопити желатин до однорідного стану.Знявши з вогню,додаємо цукрову пудру,крохмаль,інвертний сироп,барвник та перемішуємо до однорідності.

На килимок для айсингу наносимо суміш.Якщо килимок новий, то поради від кондитера змастити килимок олією. Зайву суміш прибираємо лопаткою з килимка: https://iryska.com.ua/product-category/shkrebku/

Килимок потрібно легенько струсити,щоб повітря вийшло і не було бульбашок на виробі.

Духова піч повинна мати температуру 80С, при такіій температурі сушимо килимок протягом 10хв. Потім сушимо при кімнатній температурі протягом 3 годин. Якщо виріб легко знімається з килимка – мереживо готове)

В нашому магазині Ви можете купити килимки для айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/kylymkimas/icing-fondant-tools/

або готовий виріб з айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/icing-merezhiva/


Бісквіт з фундуковим борошном

Пропонуємо Вам цікавий рецепт бісквіту з фундуковим борошном.

Для приготування Вам знадобиться:

Метод приготування:

Білки збити з 2|3 частини цукру, а жовтки збити з1|3 частини цукру. Обережно все переміщати та додати олію та воду. Сухі компоненти переміщати та додати до яєчної суміші. Пересімаше згору вниз обрежно.Випікати від 35 до 45 хв при темпетарурі 180С.

Чудове смакує з шоколадним покриттям зверху, в нашому магазині Ви можете придбати фундукове борошно та шоколад: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/

Рецепт шоколадної мастики

Є багато варіантів приготування мастики .Пропонуємо сьогодні 2 рецепти шоколадної на основі маршмелоу та на онові власне шоколаду.

Інгредієнти

Розтопити маршмелоу у мікрохвильовій печі протягом 20..30 сек разом з маслом,щоб маса збільшиоася в об”ємі в два..три рази та та додаємо розтоплений на водяній бані суміш : шоколад +молоко.Перемішуємо все до однорідної консистенції та починаємо додавати просіяну цукрову пудру.Вимішуємо все до пластичного стану.Якщо потрібна кольорова мастика,то потрібно брати не чорний шоколад в рецептуру,а білий та барвник необхідного кольору. В нашому магазині можна купити харчові барвники: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

Рецепт шоколадної мастики на основі шоколаду:

Метод приготування:

Розтопити шоколад на паровій бані,додавши 2 ст.ложки молока та 2 ст.ложки масла,але не перегрівати,просто розтопити до однорідного стану. Після чого,зняти з водяної бані та додати просіяну цукрову пудру та крохмаль. Вимішати на столі для отримання однорідної пластичоної маси.Для отримання кольорової мастики,можна додати кілька крапель барвнику харчового.