Супер шоколадний бісквіт на олії,рецепт

Рецепт, який вартий уваги та на виході ви отримаєте гарну основу для торту чи просто смачну випічку до чаю.З даного рецепту в мене вийшло 2 коржі по 4 см кожен. (Можна легко переполовинити на дві частини) Структура пориста,смак ніжний

Для приготування цього бісквіту Вам знадобиться:

  • 5 яєць
  • 200г цукру
  • 50г цукру для збивання з яйцями
  • 30 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/
  • 130 г олії
  • 100 мл води
  • 200г борошна
  • 0,5 чайної ложки соди
  • 0,5 г чайної ложки розпушувача
  • 0,5 г солі

Метод приготування:

  • Олію, какао,цукор 200г та воду змішати в одній ємності та підігріти до кипіння, але не кип’ятити. Охолодити
  • Збити яйця з цукром 50 г до пишної піни,додати охолонувшу олійно-цукрову суміш та обережно перемішати
  • Додати просіяне борошно з розпушувачем та содою
  • Перемішати лопаткою чи ложкою та вилити в форму. Форма може бути силіконова чи металічна. Я використовувала форму розсувне кільце,зручно у регулюванні діаметру,на низ можна прикріпити фульгу.https://iryska.com.ua/product-category/formyww/forms/
  • Випікати при температурі 170 С 30..40 хв

Смачного)

Великодній розпис пряника

Пропонуємо Вам переглянути відео майстирні по розпису пряників та надихнутися на цікаву ідею декорування

Рецепт пряників можна переглянути за посиланням: https://iryska.com.ua/prianiki/

або :https://iryska.com.ua/resept-prinikiv/

Рецепт білкової глазурі: https://iryska.com.ua/35661-2/

Вирубку яйце та вирубки на пасхальну тематику можна купити за посиланням: https://iryska.com.ua/product-category/dovelukodnia/

Гарних пасхальних виробів)

Пісочне печиво з арахісом

Простий рецепт, але печиво смачне -пресмачне виходить

  • Масло 200 г кімнатної температури
  • Пудра цукрова 125г
  • Борошно 370 г
  • Яйце 1 шт
  • Розпушувач 0,5 чайної ложки та щіпку солі
  • Дроблений арахіс сирий

Масло збиваємо з цукровою пудрою, додаємо яйце (трішки білка лишаємо для змащування печива)

Додаємо просіяні сухі компоненти невеликими порціями та вимішуємо тісто

Загортаємо тісто в харчову плівку та ставимо в холодильник на 1..1,5 год

Після чого починаємо готувати)

Змащуємо заготовик залишеним білком та посипаємо дробленим арахісом.

Випікати до 15..20 хв при 180 С

Печиво виходить ніжне,хрумке та смачне)

Супер шоколадний пиріг Брауні

Дуже простий у приготуванні та надзвичайно ароматний пиріг виходить)

Для приготування Вам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 90 г цукрової пудри
  • 100г масла
  • 80 г шоколаду темного https://iryska.com.ua/product/tm-nut/
  • 2..4 г солі
  • борошно 40 г
  • 0,5 чайної ложки розпушувача

Метод приготування:

  • Збити яйця та пудру протягом хвилини, додати розтоплене масло з шоколадом та збити все в однорідну суміш
  • Додати просіяні сухі компоненти,перемішати та залити все в форму силіконову можна.
  • Я використовувала форму для євродесертів, чудово підійшла форма: https://iryska.com.ua/product/pillow/
  • Випікати при температурі 180 С протягом 15..20 хв.

Смачного))

Рецепт паски від каналу Смаколики Юлі. Італійська Коломба. Панетоне

1 ТiСТО

  • 5 г сухих дрiжджiв
  • 70 г води
  • 1 яйце
  • 2 жовтки
  • 50 г цукру
  • 200 г борошна
  • 45 г вершкового масла

2 ТІСТО:

  • Tiсто
  • 90 г борошна
  • 60 г цукру
  • 2 жовтки щiпка солi
  • 80 г вершкового масла
  • ароматична емульсiя

емульсiя

  • цукати
  • 15 г масла
  • 7 г меду
  • 15 г бiлого шоколаду цедра
  • 1 апельсина мускатний горiх (1 щіпка) – більше не давайте, щоб не гірчило!!!
  • ванiльний екстракт
  • кардамон – 1 щіпка
  • 1 ст. л. лiкеру амаретто
  • глазур
  • 60 г мигдального борошна
  • 110 г цукру
  • 60 г бiлкiв
  • 13 г крохмалю ….

Тісто на 3 середні форми, або дві великі! 180 градусів – 1 год

Метод приготування можна переглянути на відео)))

Сирні кекси від каналу Смаколики Юлі

Прості,смачні кекси до чаю за 20 хв)))

А ось і рецептик:

  • 200 г кисломолочного сиру
  • 2 яйця 2 ст л сметани
  • 60 г розтопленого вершкового масла
  • 1 неповна скл. цукру
  • пів ч. л соди лимонний сік (погасити соду)
  • ванільний екстракт/ванілін
  • 1 скл. борошна
  • цедра лимона

Випікати: 180 градусів – 30 хв

Дивимося метод приготування по відео від кондитера Юлі:

Смачного!

Печиво за 15 хв,смачне і калорійне)))))

Печиво,що розлетілося за один вечір з чаєм)

Довелося другу порцію готувати)))

Приготування: просто та швидко

  • Масло змішуємо з цукром (масло має бути м ‘ягким) міксером чи в ручну
  • Додаємо яйця та решту компонетнів
  • Перемішуємо,викладаємо на пергамент ложкою на відстані один від одного до 4 см
  • Випікаємо 15 хв 180 градусів.
  • Даємо охолонути)

Дропси можна класти за смаком, по рецепту давалося 130г) Але в мене стільки шоколаду вдома не було)

Чим менша кулька буде на декові, тим тонше печиво та більш хрустке вийде)

В нашому магазині можна купити дропси кондитерські або чорний шоколад : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/

А також дуже зручний папір для випічки : https://iryska.com.ua/product/15015/

Або килимки для випічки : https://iryska.com.ua/product-category/dopomizhniy-inventar/lopat/

Набір силіконових лопаток буде гарним помічником на кухні: https://iryska.com.ua/product/zn45/

Карамель готується легко) Рецепт карамелі

Карамель готується легко) Рецепт карамелі

Смачна карамель готується легко
Сьогодні вирішила спробувати рецепт з інтернету по приготуванню карамелі,не очікувала,що буде так смачно.
Рецепт дуже простий та не потребує надскладних інгредієнтів.
Для приготування Вам знадобиться:

  • 200 г цукру
  • Одна чайна ложку оцту яблучного
  • 60 г води

Це все помістити в каструльку з товстим дном та поставити на маленький вогонь,не переміщуючи.В мене по часу зайняло десь до 40 хв перехід від прозорого до бурштинового кольору.

Після чого я зняла з вогню та додала

  • 150 г вершків (жирних за рецептом).

Я брала 10%,оскільки інших в магазині на момент закупки на було.Вершки мають бути гарячі,але не потрібно їх кип’ятити.Все перемішала,в мене утворилися кристали цукру,я перебила все блендером,все стало однорідним.

  • Вкінці додала масло 80..100г

Поставила охолонути.В цей момент спекла пирога на швидку руку і вуаля божественна випічка з карамеллю до чаю готова.
Раджу) От люблю прості та смачні рецепти)

Рецепт лимонного тарту+розіграш подарунків!

Пропонуємо Вам відео від каналу Смаколики Юлі, де майстриня розповість про секрети приготування лимонного тарту.

Вкінці відео Вас чекає приємний сюрприз : розіграш подарунків від магазину Іриска та каналу Смаколики Юлі, тож обов’язково додивіться докінця, а також виконуєте умови участі в розіграші і може саме Ви отримаєте подарунок!

У даному відео використана форма для приготування тарту: https://iryska.com.ua/product/forma1-2/

Гарного Вам приготування!