Акція на вафельні картинки та топери(пластик),бери 5 – плати за 4) Тільки 19 та 20 липня

Акція на вафельні картинки та топери(пластик),бери 5 – плати за 4) Тільки 19 та 20 липня

Оберайте будь-які 4 вафельні картинки, 5 отримайте безкоштовно (кінцеву суму обраховуємо вручну)

Обирайте будь-які 4 топери в кекс чи торт (матеріал пластик),отримайте безкоштовно 5 ( який по ціні найдешевший)

Шоколадна панакота може бути оригінальною)

Для приготування Панакоти Вам знадобиться:

  • Молоко 200г
  • Шоколад молочний 200г..250 г
  • Желатин 12..15 г
  • Сметана 200..250 г
  • Пудра 50 г

Для фруктовоно прошарку можна використати сік чи компот оранжевого чи червоного кольору.

400мм компоту + 15 г желатину (попередньо замочити у воді для набухання)

Прошарок номер 3 для панакоти шоколад білий

  • Молоко 200г
  • Шоколад білий 200г..250 г
  • Желатин 12..15 г
  • Сметана 200..250 г
  • Пудра 50 г

Метод приготування десерту панакота:

Нагріваємо молоко до кипіння та додаємо розтоплений шоколад ( на паровій бані розтоплюємо шоколад). Перемішуємо все до однорідної маси.

Додаємо желатин (попередньо дати йому набухнути) в отриману суміш та охолоджуємо до кімнатної температури

Сметану збиваємо з пудрою та додаємо шоколадну суміш,разом все збиваємо.

Заливаємо у форму. Форму силіконову можна купити у нас на сайті: https://iryska.com.ua/product-category/formyww/. Якщо планується порційна панакота, то в в нашому магазині для кондитерів можна купити пластикові порційні стаканчики: https://iryska.com.ua/product-category/candy-barss/plastpos/page/2/ та одноразові ложечки до них.А також підставки для організації та декорування кенді-бару.

Коли шар застигне, заливаємо наступний шар.

Накриваємо все бісквітом,замотуємо в харчову плівку та ставимо на ніч в холодильник.

Рецепт бісквіту може бути таким: (на форму 20 см)

  • 150г борошна
  • 5 яєць
  • 30 г крохмалю
  • 20 мл води
  • 20 мл олії
  • 200г цукру
  • ванілін та сіль

Збиваємо яйця з цукром,додаємо олію та воду та переміщуємо, потім сухі компоненти,переміщуємо лопаткою. Випікаємо при температурі 180С протягом 30..40 хв

Смачного)

Фото десерту панакота в розрізі

Cупер шоколадне печиво до чаю та молока!

Якщо Ви фанат шоколадної випічки – це печиво саме для Вас!

Рецепт -з інтернету, вирішила спробувати, однозначно смачно та можу рекомендувати!

Рецепт:

150 г борошна

розпушувач до 1 ч ложки

Цукрова пудра 200г (можна менше)https://iryska.com.ua/product/dobrik/

какао 60 г (можна купити в нас на сайті:https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/)

ванілін

сіль

Перемішуємо сухі компоненти та додаємо

2 яйця

60 г масла

Перемішуємо

Ставимо в холодильник на 1 годинку

Дістаємо та формуємо кульки діаметром 3..4 см, обкачуючи їх в цукровій пудрі

Викладаємо на деко на пергаментний папір https://iryska.com.ua/product/15015/ на відстані 3..4 см один від одного.

Випікати при 180 с протягом 10..15 хв

Ідеально смакує до молока чи чаю!

Морозиво,рецепт приготування надзвичайно смачного морозива!Перевірено!

Спекотно,літо, так хочеться чогось смачного, прохолодного та солоденького!Рецепт морозива для Вас та Ваших діток!Надзвичайний смак!

Для приготування Вам знадобиться:

  • 4 жовтки
  • 150 г вершків
  • 250 г молока
  • Цукор 100г
  • Ванілін 2 г

Метод приготування:

Збиваємо вершки (найкраще брати жирністю 33 % вершки для кулінарного виробництва.Якщо брати кондитерські вершки – треба врахувати,що вони вже солодкі.

На маленькому вогні підігріти молоко, додати ванілін. Довести до кипіння

Збити жовтки з цукром та тоненькою цівкою додати в молоко.Продовжувати варити до стану густої сметани.

Охолодити та додати збиті вершки.

Потім паставити в морозильну камеру та перемішувати через 1.5..2 год 3-4 рази для уникнення кристалізації в морозиві.Останній раз перемішуємо та кладемо у форми для морозива.

Можна силіконові, а можна пластикові,як Вам зручно : https://iryska.com.ua/product-category/formyww/eskimo/

Також в нашому магазині можна купити палички для морозива: https://iryska.com.ua/product/palichki/

Відео по насадкам кондитерським 1В,1М та 1G

Насадки кондитерські з різними отворами можна придмати в нашому магазині, пропонуємо невеличкий відео-огляд насадок:

1В(https://iryska.com.ua/product/nasadka-9/)

1М (https://iryska.com.ua/product/nasadka1-m/) та

1G (https://iryska.com.ua/product/nasadka-11/)в дії на кексах. Дійсно, дуже гарні кекси виходять за допомогою таких насадок. Відео підготував канал : https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ

Насолоджуємося переглядом:

Рецепт крему: можуть бути збиті вершки або сирний крем, рецепт в нас на сайті: https://iryska.com.ua/cakecream/

Швидкий рецепт пряників чи смачного медового печивка

бажаєте чогось смачного. але не має бажання довго на кухні бути та заморочуватися рецептами. Пропонуємо швидкий рецепт смачного печивка.

В мисці розтоплюємо :

мед 250 г

масло 100г

Цукор 100г

Не доводячи до кипіння, перемішувати

Приготувати суху суміш:

Сода 1 ч айна ложка

Борошно 500г

Спеції ( можна з ними,можна без них: кориця,імбир тертий,кардамон,мускатних горіх тощо)

Переміщати сухі компоненти та вводити їх в масляно-медову суміш, але не всю одразу. Коли тісто буде вже не рідким,додати

1 яйце

та перемішати та додати решту сухих компонентів.

Накрити тісто плівкою та поставити в прохолодне місце, після чого вирізати формочками прянички та випікати протягом 10…15 хв при 180 градусах.

Вирубки для пряників та печива дивіться тут: https://iryska.com.ua/product-category/vyrubkuy/

Декорувати можна за бажанням білковою глазурью, айсингом чи шоколадом: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/

Мастика з маршмеллоу

Певно, це найспростіший рецепт з маршмеллоу для приготування мастики)

Для цього знадобиться:

маршмеллоу https://iryska.com.ua/product/zefir/

Пудра цукрова https://iryska.com.ua/product/dobrik/

Масло вершкове

Мікрохвильова пічка

Беремо 100г маршмеллоу та 1 ст ложку масла вершкового, це все розміщуємо в мікрохвильову піч на 15..30 сек,щоб набух маршмеллоу.Потім додаємо цукрову пудру та вимішуємо мастику. Після приготування загортаємо в харчову плівку та можемо зберігати в холодильнику до 2 тижнів.

Робота Vikki Solodko

Зі святом Весни!

Зі святом Весни!

Завжди бути коханими, нових вершин та цікавих подій цієї Весни нам)

Ну й звісно, щоб клієнтів у Вас було багато-багато, а замовлення були цікаві та надзвичайні)

З повагою,

колектив магазину Іриска!

8 березня – вихідний

робота Vikki Solodko

Як приготувати шоколад удома

Такі ласощі як шоколад подобаються усім, дуже рідко можна зустріти людину, яка скаже, що не любить цей кондитерський десерт. Зараз вибір в магазинах дуже великий : молочний,білий,чорний, з добавками, без добавок,горішками, наповнювачами. Звісно, найспростіше купити готову плиточку шоколаду, але якщо дуже сильно хочеться справжнього шоколаду пропонуємо вам відео від каналу Смаколики Юлії, де майстриня розкаже про рецепт приготування цього десерту : https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

Рецепт шоколаду можна прочитати під відео.

Або варіант готувати за такими пропорціями:

Пропорції з какао тертого:

  • 100 г какао тертого
  • 50 г цукру ( білого чи тростинного ) – змеленого в пудру!!!
  • 50 г какао масла

Всі інгредієнти розтопити на водяній бані. Цукор має бути перемелений в пудру та просіяний. Після розчинення всіх компонентів залити у форми для шоколаду : платикові, полікарбонатні чи силіконові. Ставимо у холодильник для охолодження.

Для отримання молочного шоколаду додають 1..2 ложки сухого просіяного молока.

Купити форму для шоколаду можна в нашому магазині: https://iryska.com.ua/product-category/formyww/formsplast/

Смачного )

Смачного)

Пряник до свята весни,ідеї декорування

Пропонуємо Вам відео каналу https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ, в якому майстер показує МК розпису пряника Вісім.

Сам рецепт пряників можна прочитати під відео або скористатися рецептами з матеріалу:https://iryska.com.ua/prianiki/ 

або https://iryska.com.ua/retsept-prianikiv/

Саму вирубку можна придбати в нас на сайті: https://iryska.com.ua/product-category/mamaholiday/

А от і саме відео

Цікавих Вам пряничків)