Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Ганаш, Як приготувати ганаш для торту

Ганаш,Як приготувати ганаш удома

Вперше з ганашем я зіткнулася в кондитерському цеху, коли проходила практику. Хоч і любиля я випікати удома, але ніколи не замислювалася як покрити торт шоколадом. Для мене це була техніка вищого рівні:). Але, проходячи практику, мені відкрилися очі на багато речей, а саме на приготування солодких десертів та випічки, зокрема як покрити торт шоколадом)

Що таке ганаш – шоколадний крем, яким покривають торт чи тістечка.В основу входить шоколад, але він може бути й білого кольору чи підфарбований.

В нас можна купити кондитерську глазур чи шоколад https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/  для приготування ганашу.

Рецепт від нашого клієнта: 

  • 400г кондитерської глазурі
  • 200г масла
  • Шоколад чи кондитерську глазур можна розтопити на паровій бані або у мікрохвильовій печі (режим розморожування)
  • Додаємо масло вже у шоколад рідкої консистенції
  • Наносимо на торт

Можна використовувати решітку для глазурування: https://iryska.com.ua/product/sakljdl/

Ось ще один рецепт, взятий з інтернету:

  • Інгредієнти:
    вершки 35% – 100 мл;
    гіркий шоколад – 100 г;
    вершкове масло – 30 г.

Подрібнити шоколад та додати до нього гарячі вершки, щоб шоколад трішки підтанув, можна поставити суміш на парову баню. Якщо вершки не 35 % жирності, тоді зменшити кількість вершків.Перемішати вінчиком до однорідного стану та додати 30 г масла ( вже м’якого). Активно все перемішати до блиску та застосовувати для декору тортів як крем між коржами. Якщо ганаш занадто густий – поставити на декілька хвилин у холодильник.

Можна також  додати лікер чи ароматизатор для більш ароматного запаху.

Смачного) 

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

Робота Іванни Зубчик,Ганаш школадний

 

Залишити відповідь