Рецепт шоколадних цукерок на основі какао-масла

Рецепт шоколадних цукерок на основі какао-масла

Популярна тема солодких подарунків – це пряники та цукерки ручної роботи. А скоро ще й День Святого Валентина. Бажаєте зробити сюрприз близькій людині? Можна замовити готові цукерочки у майстрів, а можна самому спробувати їх зробити, залучити діток ( якщо вони є)

В нашому магазині можна купити какао-масло: https://iryska.com.ua/product/cacaomaslo/

Какао- терте можна замінити порошком какао

Що ж наведемо приклад з інтернет

Для приготування шоколаду Вам знадобиться :
  • Какао-терте – 50 г
  • Какао- масло – 20 г
  • Згущене молоко – 5 десертних ложок ( можна використовувати пудру)
Орієнтовний час – 10 хв.
  • Беремо какао-масло та какао – терте , розтоплюємо,перемішуючи, на водяній бані.
  • Коли все перетвориться в однорідну масу, добавляємо 1 ложку згущеного молока.
  • Можете додати різні сухофрукти та горіхи, цедру цитрусових.
  • Розливаємо по формочках для цукерок та ставимо до холодильника на 1…1,5 години.
 
Рецепт молочного шоколаду :
  • Какао- масло 125 г
  • Какао- терте 250 г
  • цукрова пудра
На водяній бані не вище 50 С, не кваплячись, розтоплюємо какао-масло, а потім терте.Ще раз підігріваємо на водяній бані ( трішки) – це дає шоколаду блиск.Потім окремо в мисочці розігріваємо молоко ( 280…300 г) + цукор або цукрову пудру (за смаком) до температури 30…40. Додаємо в шоколадну масу, яка теж тепла ( 30 градусів, не вище). Ставимо на водяну баню та перемішуємо до однорідної консистенції без грудочок. Додаємо сухофрукти , горіхи і розливаємо по формочках.
Рецепт без какао- масла та какао тертого: 
  • 250 грам порошку какао;
  • 150 грам масла вершкового;
  • 150 мл води;
  • 100 мо молока;
  • 30 грам борошна;
  • 120 грам цукрового піску.

Приготування:

Вода виливається в каструлю і нагрівається, але не доводиться до кипіння. В цей час вершкове масло необхідно розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані і змішати його з какао-порошком до однорідної консистенції. У розігріту воду додається суміш з масла і какао, молоко, борошно і цукор. Все це ретельно перемішується, уникаючи утворення грудочок. Розливається по формочках та додається горішки чи сухофрукти.

В нашому магазині можна купити формочки для цукерок як силіконові https://iryska.com.ua/product-category/formyww/silicon/

так і полікарбонатні: https://iryska.com.ua/product-category/formyww/formsplast/

Запакувати можна в коробочки для цукерок: https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/packpriniks/page/3/ або в коробочку для пряника.

Паперові форми-міні будуть у нагоді : https://iryska.com.ua/product/formy-dlia-keksiv/

Вдалого приготування) 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.