Ідеї декорування євродесертів
Євродесерти стрімко увірвалися на кондитерський ринок України та посіли активні позиції серед асортименту кондитерів.
Приготування цих тортів справа не з легких і не кожен кондитер-початківець зможе з першого разу приготувати ідеальний євродесерт. Але завжди варто вчитися та здобувати нові знання.
В наших попередніх статтях ми вже писали про особливості приготування цих торів та їх різницю порівняно з іншими тортами: https://iryska.com.ua/torty/
Пропонуємо Вам варіанти для покриття євротортів:
Спрей-велюр
Його можна купити вже готовий: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/sprey/
Продукт складається із какао- масла, підфарбованого харчовими барвниками. Балончик необхідно добре збовтати і рівномірно розпилити на готовий кондитерський виріб.
Це придасть приємний бархатистий відтінок. При цьому виріб має бути охолоджений, а спрей кімнатної температури ( 20-25 градусів). Наносити необхідно на відстані 20-25см.
10г спрей- велюра вистачає на покриття 5 кг кондитерського виробу.
Пропонуємо Вам відео від Смаколики Юлі, де кондитер використовує спрей-велюр для декору.
Канал майстрині: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg
Інший варіант самому зробити спрей-велюр https://iryska.com.ua/sprey-velur-home/
Покриття дзеркальною глазур’ю
Можна купити готову декор- гель з дзеркальним ефектом : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/dekor-gels/
Або приготувати самому за рецептом. В інтернеті є багато рецептів, можна обрати за смаком та за тяжкістю приготування.
Наводимо один з рецептів дзеркальної глазурі : https://iryska.com.ua/retsept-glazuri/
Купити форму для євродесерту можна у нас:
https://iryska.com.ua/product-category/formyww/rytuyi/
Натхнення Вам у роботі)