рецепт молочного шоколаду

Рецепт пташиного молока

Простий рецепт, що нагадає дитинство, бо тоді в нас не було крем-чізу,супер різних марок шоколаду,конфітюр та начинки приготовленої за трьома рецептами з продуктів найкращої якості,з додаванням ліксиру ніжності,збитої на міксері супер крутого виробника)))

Тоді було все простіше, не скажу, що смачніше, але в магазині був поганенький вибір продуктів,тому приготування торта пташине молоко було доступним.

Для приготування знадобиться:

500 г сметани

100…150 г цукру

30 …35 г желатину https://iryska.com.ua/product/zhelatin/

20 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/

150 мл вода

  1. З’єднуємо сметану та цукор, ставимо на вогонь на підігріваємо на вогні, але не доводимо до кипіння
  2. Желатин замовчує в теплій воді на 10 хв для набухання, потім в мікрохвильвій печі підігріваємо до повного розчиння грудочок, але не доводимо до кипіння
  3. Розділяємо желатин в рівних пропорціях , так само сметану.
  4. Розводимо какао з з водою та додаємо до половини сметани + половину желатину,розливаємо в ємності та в холодильник
  5. Другу частину сметану додаємо желатин, гарно переміщуємо та залишаємо в теплі.
  6. Як перший шар застигне, додаємо наступний

Смачного )

Залишити відповідь