Шоколадний ірландський торт

Ірландський шоколадний торт

 

Ірландський шоколадний торт

Торт дуже смачний, для справжніх любителів шоколадних тортиків. Цим рецептом з нами поділилася  кондитер з Іспанії, Вікторія Хамутинська, ось її інстаграм

https://www.instagram.com/valerysdesde2016/

Бажаєте більше отримати цікавинок?! підписуйтеся до неї інстаграм:

Сировина, що вам знадобиться для приготування:

  • Шоколад темний – 525 г https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
  • Борошно – 150 г
  • Яйця – 9 шт
  • Цукор – 250 г
  • Кава еспресо – 30 мл
  • Шоколадна паста – 500 г
  • Мигдаль – 150 г
  • Масло вершкове – 375 г
  • Віскі – 100 мл
  • Сіль – 3 г

Шоколадний торт готується з додаванням кави і віскі, що придає йому витонченого смаку і пікантного аромату.

Метод приготування

Вам знадобиться: шоколад, кава, віскі, цукор, масло кімнатної температури, яйця, мигдаль, борошно, і шоколадна паста для перемазування коржів.

На водяній бані розтопіть шоколад разом з кавою і віскі. Охолодіть до кімнатної температури. Збийте масло з цукром до стану крему, поступово додаючи по одному жовтку в масу. Потім додайте подрібнений мигдаль та шоколадну масу. Перемішайте і поступово досипайте просіяне борошно. В окремій посудині збийте білки з 3 столовими ложками цукру та 3 гр. солі до стійкої піни, отриману масу поступово додавайте до тіста.

Готове тісто розділіть на 3 частини та випікайте у формі протягом 50 хвилин при температурі 180°C. Коржі потрібно змазати шоколадною пастою і поставити в холодильник на деякий час для застигання, декоруйте на свій смак.

В нашому магазині можна купити шоколад: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/ 

та мигдальні пластівці: https://iryska.com.ua/product/plastivtsi/

Ось фото кондитера, що надала нам цей рецепт:

Шоколадний ірландський торт

Шоколадний ірландський торт

Смачного!

Залишити відповідь