Дуже простий у приготуванні та надзвичайно ароматний пиріг виходить)
Для приготування Вам знадобиться:
- 2 яйця
- 90 г цукрової пудри
- 100г масла
- 80 г шоколаду темного https://iryska.com.ua/product/tm-nut/
- 2..4 г солі
- борошно 40 г
- 0,5 чайної ложки розпушувача
Метод приготування:
- Збити яйця та пудру протягом хвилини, додати розтоплене масло з шоколадом та збити все в однорідну суміш
- Додати просіяні сухі компоненти,перемішати та залити все в форму силіконову можна.
- Я використовувала форму для євродесертів, чудово підійшла форма: https://iryska.com.ua/product/pillow/
- Випікати при температурі 180 С протягом 15..20 хв.
Смачного))