Рецепт паски від каналу Смаколики Юлі. Італійська Коломба. Панетоне

1 ТiСТО

  • 5 г сухих дрiжджiв
  • 70 г води
  • 1 яйце
  • 2 жовтки
  • 50 г цукру
  • 200 г борошна
  • 45 г вершкового масла

2 ТІСТО:

  • Tiсто
  • 90 г борошна
  • 60 г цукру
  • 2 жовтки щiпка солi
  • 80 г вершкового масла
  • ароматична емульсiя

емульсiя

  • цукати
  • 15 г масла
  • 7 г меду
  • 15 г бiлого шоколаду цедра
  • 1 апельсина мускатний горiх (1 щіпка) – більше не давайте, щоб не гірчило!!!
  • ванiльний екстракт
  • кардамон – 1 щіпка
  • 1 ст. л. лiкеру амаретто
  • глазур
  • 60 г мигдального борошна
  • 110 г цукру
  • 60 г бiлкiв
  • 13 г крохмалю ….

Тісто на 3 середні форми, або дві великі! 180 градусів – 1 год

Метод приготування можна переглянути на відео)))

Залишити відповідь