Пропонуємо Вам цікавий рецепт бісквіту з фундуковим борошном.
Для приготування Вам знадобиться:
Метод приготування:
- Яйця 5 шт
- крохмаль 30г
- Цукор 200г
- Борошно 115г
- Фундукове борошно 35г https://iryska.com.ua/product/flourfunduk/
- Вода 20 мл
- Олія 20 мл
Білки збити з 2|3 частини цукру, а жовтки збити з1|3 частини цукру. Обережно все переміщати та додати олію та воду. Сухі компоненти переміщати та додати до яєчної суміші. Пересімаше згору вниз обрежно.Випікати від 35 до 45 хв при темпетарурі 180С.
Чудове смакує з шоколадним покриттям зверху, в нашому магазині Ви можете придбати фундукове борошно та шоколад: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/