Рецепт шоколадної мастики

Є багато варіантів приготування мастики .Пропонуємо сьогодні 2 рецепти шоколадної на основі маршмелоу та на онові власне шоколаду.

Інгредієнти

Розтопити маршмелоу у мікрохвильовій печі протягом 20..30 сек разом з маслом,щоб маса збільшиоася в об”ємі в два..три рази та та додаємо розтоплений на водяній бані суміш : шоколад +молоко.Перемішуємо все до однорідної консистенції та починаємо додавати просіяну цукрову пудру.Вимішуємо все до пластичного стану.Якщо потрібна кольорова мастика,то потрібно брати не чорний шоколад в рецептуру,а білий та барвник необхідного кольору. В нашому магазині можна купити харчові барвники: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

Рецепт шоколадної мастики на основі шоколаду:

Метод приготування:

Розтопити шоколад на паровій бані,додавши 2 ст.ложки молока та 2 ст.ложки масла,але не перегрівати,просто розтопити до однорідного стану. Після чого,зняти з водяної бані та додати просіяну цукрову пудру та крохмаль. Вимішати на столі для отримання однорідної пластичоної маси.Для отримання кольорової мастики,можна додати кілька крапель барвнику харчового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.