Простий рецепт айсингу для гнучкого килимка на основі желатину

Пропонуємо рецепт з інтернету для пригтування гнучкого айсингу

Інгредієнти, що потрібні для приготування айсингу:

  • Желатин 8 г
  • Кукурудзяний крохмаль 20 г
  • Інвертний сироп 1 чайна ложка
  • Цукрова пудра 10 г
  • Вода холодна 60 мл
  • Барвник потрібного кольору: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/

Рецепт приготування:

Желатин заливаємо холодною водою та лишаємо набухати. На невеликому вогні потрібно розтопити желатин до однорідного стану.Знявши з вогню,додаємо цукрову пудру,крохмаль,інвертний сироп,барвник та перемішуємо до однорідності.

На килимок для айсингу наносимо суміш.Якщо килимок новий, то поради від кондитера змастити килимок олією. Зайву суміш прибираємо лопаткою з килимка: https://iryska.com.ua/product-category/shkrebku/

Килимок потрібно легенько струсити,щоб повітря вийшло і не було бульбашок на виробі.

Духова піч повинна мати температуру 80С, при такіій температурі сушимо килимок протягом 10хв. Потім сушимо при кімнатній температурі протягом 3 годин. Якщо виріб легко знімається з килимка – мереживо готове)

В нашому магазині Ви можете купити килимки для айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/kylymkimas/icing-fondant-tools/

або готовий виріб з айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/icing-merezhiva/


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.