Торт Тірамісу

Ніжний та смачний торт Тірамісу один з найпопулярніших десертів у світі.

Пропонуємо Вам спробувати приготувати цей кондитерський виріб удома, рецептом та покроковим відеоуроком поділилася Юлія, заходьте на її соковитий канал у Ютюбі для  отримання ще більше цікавих відео: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg

Рецепт паличок тірамісу: 

  • 4 жовтки
  • 4 білки
  • 130 г борошна
  • 70 г цукру +70 г цукру
  • Щіпка солі
  • Цукрова пудра

 

  • Метод приготування
  • Збити білок з щіпкою солі та поступово додавати цукор, збивати до білої піни
  • Збити жовток з цукром до побіління маси
  • До білків додати жовтки з цукром та акуратно переміщати лопаткою
  • Поступово додати  просіяне борошно
  • Перемішуємо все гарно та перекладаємо тісто у кондитерський мішок, наприклад: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/
  • Формуємо палички для випічки.Рекомендація використовувати пергамент, наприклад: https://iryska.com.ua/product/15015/
  • Палички посипати пудрою
  • Випікаємо в попередньо підігрітій духовці до 180 с протягом 15 хв

Готуємо крем!

300 мл холодних солодких вершків жирністю 33% додати у міксер, за смаком можна додати цукрової пудри.Під час збивання додати 250 г сиру маскарпоне+ванільний екстракт. Збиваємо міксером до густої піни.

Як зібрати десерт дивіться у відео :

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.