Як приготувати мастику для обтягування тортів

Як приготувати мастику для обтягування тортів

Рецепт мастики: 

  1. 15 г желатину
  2. 45 г води
  3. 175 г меду
  4. 900г пудри

Метод приготування:

  1. Замочуємо желатин у воді та даємо набухнути

В нашому інтернет-магазині можна купити желатин: https://iryska.com.ua/product/zhelatyn/

2. Додаємо мед та ставимо у мікрохвильову піч та доводимо до розчинення желатину  та утворення білої піни та бульбашок на поверхні.

3. В  посудину додаємо пудру, потрібно зробити отвір для желатинової маси.

В нашому магазині можна купити пудру:https://iryska.com.ua/product/dobrik/

4. Перемішуємо все ложкою до моменту гарного замішування

5. Переносимо мастику на килимок (можна присипати трішки крохмалем) та продовжуємо вимішувати до однорідного стану

Мастика готова до використання

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.