Рецепт Наполеона

Коржі

  • 700 г борошна
  • 200 г вершкового масла
  • 200 г маргарину
  • 2 яйця
  • 150 мл холодної води
  • 1 ст.л. оцту
  • Щіпка солі

Крем

  • 1 л молока
  • 8 жовтків
  • 6 ст.л. крохмалю
  • 300г цукру
  • ванільний цукор
  • 300 г вершкового масла

Випікати: 200 градусів – 10-12 хв

Тушені яблука

5 яблук середнього розміру. Очистити їх, натерти на терці (збризнути лимонним соком) і поставити в сотейник на маленький вогонь. Туди ще додайте чайну ложку вершкового масла і тушкуйте. Ще, за бажанням, можна додати трішки цукру, якщо яблука дуже кислі. Охолодити. Це на три шари

Детальніше у відео : https://www.youtube.com/watch?v=9uAYXMtcTzM&t=332s

Смачного)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.