Пончики з кавовим ганашем

Пончики з кавовим ганашем

Знайшла чудовий блог молодого та перспективного кондитера-кулінара, що  здобула досвід в школі кондитерів в Барселоні, а зараз має свій  кондитерський магазинчик: http://valerysdesde2016.com/

Прочитавши блог,відкрила для себе багато чудових рецептів, що здатні порадувати як малечу, так і всіх дорослих. Будь-який десерт за рецептом з цього блогу – свято для кожного:) Дуже цікаві та оригінальні рецепти від http://algustodevaleriia.blogspot.com.es/.

Пропоную сьогодні познайомитися з рецептом пончиків. Що таке пончик, звернемося до http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B8%D0%BA Пончик (розм), пундик[1], пухтик[1] — круглий, звичайно солодкий, пиріжок, смажений в олії, маслі і т.ін.[2]. Вони бувають із начинкою з шоколаду, джему, фруктів, заварного крему, згущеного молока, покриті глазур’ю, медом, цукровою пудрою. З діркою посередині або без неї. Дірка призначається для того, щоб витягнутий з гарячого масла пончик був нанизаний на металевий стрижень, з якого потім продукт кладеться до кулька або на тарілку покупцеві. У пончика може бути начинка: варення, повидло, джем та інше.

Для приготування пончиків з ганашем Вам знадобиться:

  1. Борошно 250 г
  2. цукор 125 г
  3. Молоко 250 г
  4. Ванільний цукор 1 ст.л.
  5. Яйця 3 шт.
  6. Масло рослинне 50 мл
  7. Розрихлювач  1 ст.л.
  8. Шоколад (чорний чи молочний) 100 г
  9. Вершки 25 г
  10. Кава розчинна 1 ч.л.

Метод приготування: 

  1. Змішати борошно, цукор, ванільний цукор
  2. Додати яйця, масло та молоко.
  3. Перемішати все, а потім збити міксером декілька хвилин до однорідної консистенції тіста.
  4. Наповнюємо за допомогою кондитерського мішка форми для випічки.
  5. Випікати біля 10 хвилин до утворення золотистого кольору.
  6. Для ганаша підігріти вершки( не кип’тити) та додати кави.
  7. Розчинити шоколад на водяній бані
  8. Влити вершки  шоколад.
  9. Розмішати ганаш до однорідності
  10. Дати пончиками охолонути та декорувати ганашем.

Смачного:) 

 

Залишити відповідь