Як приготувати мастику для обтягування тортів
Рецепт мастики:
- 15 г желатину
- 45 г води
- 175 г меду
- 900г пудри
Метод приготування:
- Замочуємо желатин у воді та даємо набухнути
В нашому інтернет-магазині можна купити желатин: https://iryska.com.ua/product/zhelatyn/
2. Додаємо мед та ставимо у мікрохвильову піч та доводимо до розчинення желатину та утворення білої піни та бульбашок на поверхні.
3. В посудину додаємо пудру, потрібно зробити отвір для желатинової маси.
В нашому магазині можна купити пудру:https://iryska.com.ua/product/dobrik/
4. Перемішуємо все ложкою до моменту гарного замішування
5. Переносимо мастику на килимок (можна присипати трішки крохмалем) та продовжуємо вимішувати до однорідного стану
Мастика готова до використання