Як зробити гарний золотий колір на мастиці
Золотий колір на кондитерському виробі зараз можна досягти багатьма варіантами. Це і барвники гелеві, кандурини,спреї,сусальне золото.
- Кандурин золото або вогняний спалах: https://iryska.com.ua/product/gold-5/
- Сусальне золото https://iryska.com.ua/product/gold/
- Спреї золото https://iryska.com.ua/product/25557/
- Барвник гелевий золото https://iryska.com.ua/product/gold-4/
- Барвник гелевий золото металік https://iryska.com.ua/product/criamo/
Переглядаючи фотографії в соціальній мережі я натрапила на чарівні кекси від Марини Капкейк з міста Рівного : https://www.facebook.com/marinacupcakerivne
Роботи дуже цікаві, задумки та ідеї)
Колір золотий – дивовижний.
Марина Капкейк поділилася своїм секретом отримання насиченого золотого кольору.
Кондитер користується барвником Топ-декор https://iryska.com.ua/product/gold-4/ ,покриваючи виріб за допомогою аерографа двічі.
А потім, коли барвник підсохне, наносить кандурин золото. Останній надає золото мерехтіння виробу.
Гарного всім дня)