Коржі
- 700 г борошна
- 200 г вершкового масла
- 200 г маргарину
- 2 яйця
- 150 мл холодної води
- 1 ст.л. оцту
- Щіпка солі
Крем
- 1 л молока
- 8 жовтків
- 6 ст.л. крохмалю
- 300г цукру
- ванільний цукор
- 300 г вершкового масла
Випікати: 200 градусів – 10-12 хв
Тушені яблука
5 яблук середнього розміру. Очистити їх, натерти на терці (збризнути лимонним соком) і поставити в сотейник на маленький вогонь. Туди ще додайте чайну ложку вершкового масла і тушкуйте. Ще, за бажанням, можна додати трішки цукру, якщо яблука дуже кислі. Охолодити. Це на три шари
Детальніше у відео : https://www.youtube.com/watch?v=9uAYXMtcTzM&t=332s
Смачного)