Торт Тірамісу
Ніжний та смачний торт Тірамісу один з найпопулярніших десертів у світі.
Пропонуємо Вам спробувати приготувати цей кондитерський виріб удома, рецептом та покроковим відеоуроком поділилася Юлія, заходьте на її соковитий канал у Ютюбі для отримання ще більше цікавих відео: https://www.youtube.com/channel/UCebpDoRTmViHX-xkR73QYpg
Рецепт паличок тірамісу:
- 4 жовтки
- 4 білки
- 130 г борошна
- 70 г цукру +70 г цукру
- Щіпка солі
- Цукрова пудра
- Метод приготування
- Збити білок з щіпкою солі та поступово додавати цукор, збивати до білої піни
- Збити жовток з цукром до побіління маси
- До білків додати жовтки з цукром та акуратно переміщати лопаткою
- Поступово додати просіяне борошно
- Перемішуємо все гарно та перекладаємо тісто у кондитерський мішок, наприклад: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/
- Формуємо палички для випічки.Рекомендація використовувати пергамент, наприклад: https://iryska.com.ua/product/15015/
- Палички посипати пудрою
- Випікаємо в попередньо підігрітій духовці до 180 с протягом 15 хв
Готуємо крем!
300 мл холодних солодких вершків жирністю 33% додати у міксер, за смаком можна додати цукрової пудри.Під час збивання додати 250 г сиру маскарпоне+ванільний екстракт. Збиваємо міксером до густої піни.
Як зібрати десерт дивіться у відео :