Як зробити гарний золотий колір на мастиці

Як зробити гарний золотий колір на мастиці

Золотий колір на кондитерському виробі зараз можна досягти багатьма варіантами. Це і барвники гелеві, кандурини,спреї,сусальне золото.

 

Переглядаючи фотографії в соціальній мережі я натрапила на чарівні кекси від Марини Капкейк з міста Рівного : https://www.facebook.com/marinacupcakerivne

Роботи дуже цікаві, задумки та ідеї)

Колір золотий – дивовижний.

Марина Капкейк поділилася своїм секретом отримання насиченого золотого кольору.

Кондитер користується  барвником Топ-декор  https://iryska.com.ua/product/gold-4/ ,покриваючи виріб за допомогою аерографа двічі.

А потім, коли барвник підсохне, наносить кандурин золото. Останній надає золото мерехтіння виробу.

Гарного всім дня)

 

 

Залишити відповідь