Іриска : ВСЕ ДЛЯ ВИПІЧКИ
(067) 382-49-98, (067) 383-10-42Viber м. Рівне. Кондитерський інвентар і сировина
Меню
Перейти до вмісту
Головна
Новини
Розпродаж
Кошик
Оплата і пересилання
Рецепти
Як зробити гарний надпис на десертах
Секрети приготування бізе) Або як полегшити цей процес)
Перші кроки в кондитерському мистецтві: з чого почати
Вершково-сирний крем для торту,рецепт приготування
Рецепт мастики для покриття тортів на основі желатину
Рецепт лимонного пирога з маком
Мастика медова
Мигдальне печивко
“Згущеного молока багато не буває або улюблений десерт аргентинців”
Рецепт для шоколадних потьоків
Контакти
Ми в «FB»
Відгуки
Кабінет
Торти наших покупців
Прокоментуй!
Навігація по запису
←
Варіанти інвентарю для виготовлення туфельки
Капкейк
→
Залишити відповідь
Скасувати коментар
Щоб відправити коментар вам необхідно
авторизуватись
.