Мусові торти, що це таке?

Мусові торти

Стрімко увірвалися на ринок України мусові торти або європейські десерти.

Європейський стиль декорування різниця не тільки у формі чи декорі, а й за своїми смаковими властивостями. Це саме той випадок, коли кондитер може придумати, підібрати, з’єднати інгредієнти, які здавалося б не могли б разом дати гарного смаку.

Але, саме європейському напрямку подачі, декорування та стилю наповнення вмісту кондитерського виробу, кондитер може втілити,реалізувати свої фантазії.

Так що є таке мусовий торт?

Торт, що складається з декількох шарів різних наповнювачів:

  • бісквіт (це основа торту)
  • мус
  • наповнювач
  • покриття ( глазур, велюр)

Сам бісквіт готується не звичайним методом або за особливим рецептом : це може бути бісквіт Брауні,Дакуаз, бісквіт Джоконда.Також основа може бути пісочна. Випікається в формах діаметр яких має бути меншим на 1..2 см від основної форми. Висота бісквіту до 2 см

Наповнювач – це зазвичай фруктова частина вашого  виробу. Наповнювач готується напередодні приготування самого торту, оскільки вимагає заморожування. Його можна приготувати на основі будь-яких фруктів, але потрібно враховувати поєднання смаків на виході вашого виробу. Наповнювач – це ягідне пюре з цукром та желатином ( найпоширеніший) . Після приготування його заливають у форму, бажано силіконову та залишають на певний час в холодильнику, морозилці.

Форма має бути до 1 см менша за основну форму

В нашому магазині можна купити такі-от форми: https://iryska.com.ua/product/bisk/

Мус – це солодкий десерт, що притаманний французькій кухні.

Саме мусом покривають основу (наповнювач)

Його готують на різних основах: сметана, вершки,желатин,агар,фруктового чи ягідного соку.

В нашому інтернет-магазині Ви можете купити:

агар

желатин

Вершки Suldy,  Вершки zeelandia Вершки Профі крем

Десерти в євростилі мають цікаві форми : це можуть бути випуклі серця, тортики у вигляді бульбашок, подушок.

В нашому магазині можна купити силіконові та металічні форми для євродесертів:

https://iryska.com.ua/product-category/formyww/rytuyi/

Європейський вид тортів – це не найлегше завдання для молодого кондитера, але все ж таки досяжна.Головне спробувати та втілювати свої витвори у реальність

У наступній статті ми підготуємо матеріал по декоруванню євродесертів та тортів

Ідеї для натхнення:

 

 

 

Залишити відповідь