Як декорувати торт взимку фруктами)

Як декорувати торт взимку фруктами)

Прийшла зима і солодощі все частіше почали розкуповувати в магазинах. Але чи може бути солодке  ще й корисне? ну тут можна сперечатися дуже довго, але якщо оздобити торт свіжими фруктами – то користь буде) Здається, коли нахлинули холода, то звичайний декор ягідками зник і активно кондитери почали використовувати мастику та шоколад.

Гортаючи сторінки соціальних мереж, я натрапила на диво-тортики майстрині Лобов Відман, декоровані цитрусами, цукатами з груш,свіжими зимовими фруктами.

 Торти від Любов Відман   – це чудові варіації смаків  та неймовірний декор)

Секрети декору фруктами взимку: 

Найкраще декорувати торт перед подачею, оскільки фрукти мають властивість псуватися досить швидко.Щоб шматочки фруктів не змінили колір та не пустили сік, можна обробити їх желе або концентрованим сиропом. Також, кондитери  радять не готувати фруктову випічку за декілька днів до свята. Фрукти – є фрукти, вони швидко псуються.

Не секрет, що взимку важко знайти малину чи полуницю, тому кондитерський виріб можна  декорувати фруктами, враховуючи сезонність. Так, взимку популярними фруктовими декорами є груша, хурма,гранат.

Важливим є вміти поєднати кольори на виробі, щоб було смачно та гармонійно.

Ось декілька варіантів поєднання кольорів ( таблиця взята з інтернету) :

 

Результат пошуку зображень за запитом "кольори поєднання"

І наостанок пропонуємо Вам галерею робіт від майстрині :

https://www.facebook.com/LUBOVTORTIK

Натхнення Вам у Вашій роботі) 

Залишити відповідь