Рецепт тіста для порційних тарт

Вирішила я приготувати тарти для родини, рецептів багато, але дуже хотіла з рівними бортиками і такі як на фото, щоб вийшли)

Знайшла один рецепт в інтерненті і давай експерементувати)

Результатом я залишилася задоволена).

Рецепт :

Метод приготування:

  • Цукрову пудру, мигдальне борошно,холодне вершкове масло,сіль перемішуємо насадкою лопата протягом хвилини.
  • Додаємо борошно та перемішуємо
  • Додаємо яйця
  • Замішуємо тісто
  • Розкатуємо між двома пергаментами шар тоненького тіста, залишаємо в холодильнику на 15..20хв.. Я розкатувала між пергаментним папером на силіконовій основі : https://iryska.com.ua/product/15015/
  • Дістаємо та формуємо в форми для тарталеток https://iryska.com.ua/product/nabir/
  • Ставимо в холодильник на 2..3 години.
  • Випікати при температурі 160С протягом 10..15 хв

В мене вийшло з 1/2 рецепту : 9 тарталеток

Залишити відповідь