Рецепт чудового крихкого пісочного тіста,яке можна використовувати як основу до тарт чи будь-якого іншого виробу з начинкою.
125 г борошна з’єднати з 125 г холодного масла в крихту.Це можна зробити за допомогою ножа на твердій поверхні.Ножиком наче як різати масло з борошном.- З’єднати в окремій ємності один жовток,2 чайні ложки цукру,дрібку солі та 40 мл води.Все переміщати,щоб сухі компоненти розчинилися та додати до борошно-масляної крихти.
- Замісити протягом 5..8 хв тісто та поставити в холодильник на 30 хв. Після розкатуванна та вкладання в форму,потрібно поштрикати виделкою,щобне піднімалися пухірці повітря
- Все,можна випікати) 15..20 хв при температурі 180 С
Тісто крихке,несолодке та смачне)
Випікати можна в різних формах,якщо плануєте оформляти як пиріг чи тарт:https://iryska.com.ua/product-category/formyww/formymwtal/.
Для маленьких форм діаметром 8 см краще використати ось цей рецепт: https://iryska.com.ua/retsept-tart/