Рецепт кантучини – італійське печиво,що гарно смакує до кави)

Рецепт кантучини – італійське печиво,що гарно смакує до кави)

Бажаєте приготувати щось смачне та швидко, щоб здивувати рідних і самому поласувати.

Я була здивоване наскільки просте у приготуванні печиво кантучини та наскільки ж воно смачне та як гарно смакує до кави. Одним словом, раджу. Хоя не додавала корицю, але всерівно печиво вийшло ароматне та запашне.

І так, рецепт:

  • 15 г масла
  • 30 г крохмалю
  • 2 яйці
  • цукор за вашими вподобаннями
  • 220г борошна
  • 100г фундуку ( я ще додала грам 20..30 волоського горіху)
  • 1 столова ложка меду
  • Ванільний цукор
  • Сіль
  • Розпушувач або гашена сода.

Метод приготування

Розтерти цукор з яйцями та додати ванільний цукор та щіпку солі.

Розтопити масло та мед до однорідного стану

Додати до яєць з цукром просіяне борошно+крохмаль+розпушувач

Вилити в суміш мед з маслом

Додати горішки

Перемішати все та поставити в холодильник на 30..40 хв,загорнувши тісто в харчову плівку

З готового тіста теплими руками сформувати ковбаски для випічки.

Випікати при температурі 175..180 С 15 хв

Після випікання нарізати скибками ножем-пилкою та поставити знову у пічку для зарум’янення боків на 8..10 хв з кожної сторони.

 

Смачного)

Якщо Ви бажаєте пригостити рідних чи близьких своїми смаколиками, не забувайте про пакування) В нашому магазині можна купити все для упаковування кексів,тортів, тістечок,печива: https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.