Шоколадна панакота може бути оригінальною)

Для приготування Панакоти Вам знадобиться:

  • Молоко 200г
  • Шоколад молочний 200г..250 г
  • Желатин 12..15 г
  • Сметана 200..250 г
  • Пудра 50 г

Для фруктовоно прошарку можна використати сік чи компот оранжевого чи червоного кольору.

400мм компоту + 15 г желатину (попередньо замочити у воді для набухання)

Прошарок номер 3 для панакоти шоколад білий

  • Молоко 200г
  • Шоколад білий 200г..250 г
  • Желатин 12..15 г
  • Сметана 200..250 г
  • Пудра 50 г

Метод приготування десерту панакота:

Нагріваємо молоко до кипіння та додаємо розтоплений шоколад ( на паровій бані розтоплюємо шоколад). Перемішуємо все до однорідної маси.

Додаємо желатин (попередньо дати йому набухнути) в отриману суміш та охолоджуємо до кімнатної температури

Сметану збиваємо з пудрою та додаємо шоколадну суміш,разом все збиваємо.

Заливаємо у форму. Форму силіконову можна купити у нас на сайті: https://iryska.com.ua/product-category/formyww/. Якщо планується порційна панакота, то в в нашому магазині для кондитерів можна купити пластикові порційні стаканчики: https://iryska.com.ua/product-category/candy-barss/plastpos/page/2/ та одноразові ложечки до них.А також підставки для організації та декорування кенді-бару.

Коли шар застигне, заливаємо наступний шар.

Накриваємо все бісквітом,замотуємо в харчову плівку та ставимо на ніч в холодильник.

Рецепт бісквіту може бути таким: (на форму 20 см)

  • 150г борошна
  • 5 яєць
  • 30 г крохмалю
  • 20 мл води
  • 20 мл олії
  • 200г цукру
  • ванілін та сіль

Збиваємо яйця з цукром,додаємо олію та воду та переміщуємо, потім сухі компоненти,переміщуємо лопаткою. Випікаємо при температурі 180С протягом 30..40 хв

Смачного)

Фото десерту панакота в розрізі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.