Літні десертики: тарталетки з полуницею
Ідея рецепту взята з кулінарного блогу молодого кондитера, що активно розвивається в кондитерській галузі Валерії: http://valerysdesde2016.com/
Цього разу пропонуємо Вашій увазі літні десерти, легкі та смачні для гарного дня, ідеальні і для святкового столу та просто так:). Даний рецепт розрахований на 6 тарталеток. Якщо тісто лишиться, можна з нього щось приготувати:)
Сировина для приготування кондитерського десерту:
Тісто:
- Масло вершокве 125 г ( кімнатної температури)
- Борошно 190 г
- Цукрова пудра 100г Горіхи (грецькі/мигдаль/фундук) 30 г
- Жовток 1 шт.
- Для полуничного курда:
- Полуниця 150 г
- Цукор 60 г
- Яйця 2 шт.
- Вершкове масло 40 г
- Лимон 1 шт.
- + можете приготувати свіжу полуницю для декору
- Приготування:
- Просіяти борошно
- Просіяти цукрову пудру
- Підготувати масло до кімнатної температури. З’єднати пудру, борошно з маслом та жовток. Вимішати в еластичне тісто та додати подрібнені в блендері горіхи.
- Тісто розділити у форми тонким шаром ( форми не потрібно нічим змазувати)
- Випікати 20 хвилин при температурі 190 С
- Для крему : розтерти яйця з цукром.
- Полуницю та лимон з’єднайте та доведіть до пюреподібного стану. Після чого додайте вершкове масло.
- На середньому вогні варіть крем біля 15 хв, помішуючи до загустіння.
- Додаємо охолоджений крем в охолодженні тарталетки.
- Смачного 🙂
Форми для тарт можна придбати у нас : https://iryska.com.ua/product/nabir/