Літні десертики: тарталетки з полуницею

Літні десертики: тарталетки з полуницею

Ідея рецепту взята з кулінарного блогу молодого кондитера, що активно розвивається в кондитерській галузі Валерії: http://valerysdesde2016.com/

 

Цього разу пропонуємо Вашій увазі літні десерти, легкі та смачні для гарного дня, ідеальні і для святкового столу та просто так:). Даний рецепт розрахований на 6 тарталеток. Якщо тісто лишиться, можна з нього щось приготувати:)

Сировина для приготування кондитерського десерту:

Тісто:

  • Масло вершокве 125 г ( кімнатної температури)
  • Борошно 190 г
  • Цукрова пудра 100г Горіхи (грецькі/мигдаль/фундук) 30 г
  • Жовток 1 шт.
  • Для полуничного курда:
  • Полуниця 150 г
  • Цукор 60 г
  • Яйця 2 шт.
  • Вершкове масло 40 г
  • Лимон 1 шт.
  • + можете приготувати свіжу полуницю для декору
  • Приготування: 
  1. Просіяти борошно
  2. Просіяти цукрову пудру
  3. Підготувати масло до кімнатної температури. З’єднати пудру, борошно з маслом та жовток. Вимішати в еластичне тісто та додати подрібнені в блендері горіхи.
  4. Тісто розділити у форми тонким шаром ( форми не потрібно нічим змазувати)
  5. Випікати 20 хвилин при температурі 190 С
  6. Для крему : розтерти яйця з цукром.
  7. Полуницю та лимон з’єднайте та доведіть до пюреподібного стану. Після чого додайте вершкове масло.
  8. На середньому вогні варіть крем біля 15 хв, помішуючи до загустіння.
  9. Додаємо охолоджений крем в охолодженні тарталетки.
  10. Смачного 🙂

Форми для тарт можна придбати у нас : https://iryska.com.ua/product/nabir/

Залишити відповідь