Декор літер МА,як створити солодкий подарунок для мами
Цікавим відео поділилася Vikki Solodki на своєму ютюб-каналі https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ
Рецепт пряників можна взяти будь-який на ваш смак,ми ж можемо запропонувати такий варіант:
Для тіста:
- 250г..-+100г борошна
- 150г масла
- 120г цукру
- 2 столових ложки меду
- 1 яйце
- 0,5 ложки соди
- 1 чайна ложка імбирю
- й чайна ложка кориці
- Решта приправ за бажанням
Метод приготування:
- Мед, 60 г цукру,приправи додаємо в миску, ставимо на середній вогонь та доводимо до кипіння
- Як тільки наша суміш почне збільшуватися в об’ємі та з’явиться піна коричнево-карамельного кольору, додаємо масло
- Знімаємо мисочку з вогню та лишаємо до повного розчинення масла
- Тим часом збиваємо яйце + цукор (60г) до пишної світлої піни
- Додаємо збите яйце до меду з маслом, доводимо до однорідної маси
- Просіюємо борошно з содою та додаємо її в отриману масу.
- Борошно додаємо 250 г перший раз, а потім беремо до 100г для замісу.
- Це один з важливих моментів – головне завдання не забити тісто борошном. Тісто повинно бути трішки липким
- Загортаємо тісто в харчові плівку та кладемо в холодильник на 6 год ( можна на ніч)
- Після вистоювання в холодильну можна починати готувати пряники
- Тісто повинно бути холодним, не потрібно його підігрівати
- При необхідності можна підмісити тісто борошном.
- Випікаємо до рум’яного апетитного пряника
Рецепт айсингу або білкової глазурі можна прочитати тут: https://kidfun.com.ua/2018/03/26/retaept/
Натхнення Вам у роботі)
В нашому магазині можна купити вафельний декор,топери чи вирубки до Дня матері: https://iryska.com.ua/product-category/mamaholiday/