Кекс з шоколадними дропсами:
Сировина:
- 4 яйця
- стакан цукру
- 3 ложки сметани
- Розпушувач
- 200г маргарину
- 1,5 стакан борошна
- Кориця за смаком
- Дропси шоколадні за смаком (http://iryska.com.ua/product/dropsy/)
Приготування:
- Збиваємо маргарин чи масло з цукром
- Додаємо поступово яйця
- Ппросіваємо борошно з розпушувачем + корицю
- Додаємо сухі компоненти в маргарин з цукром
- Перемішуємо тісто та додаємо дропси шоколадні
- Випікаємо 30 хв при температурі 180 градусів
- Готуємо ганаш
- 1100 г білих дропсів ( чи шоколаду білого ) розтоплюємо на паровій бані ( http://iryska.com.ua/product/dropsy1/)
- Додаємо вершки 15 мл
- Лимонний сік за смаком
- Перемішуємо та поливаємо наш кекс