Рецепт кантучини – італійське печиво,що гарно смакує до кави)
Бажаєте приготувати щось смачне та швидко, щоб здивувати рідних і самому поласувати.
Я була здивоване наскільки просте у приготуванні печиво кантучини та наскільки ж воно смачне та як гарно смакує до кави. Одним словом, раджу. Хоч не додавала корицю, але всерівно печиво вийшло ароматне та запашне.
І так, рецепт:
- 15 г масла
- 30 г крохмалю
- 2 яйця
- цукор за вашими вподобаннями
- 220г борошна
- 100г фундуку ( я ще додала грам 20..30 волоського горіху)
- 1 столова ложка меду
- Ванільний цукор
- Сіль
- Розпушувач або гашена сода.
Метод приготування
- Розтерти цукор з яйцями та додати ванільний цукор та щіпку солі.
- Розтопити масло та мед до однорідного стану
- Додати до яєць з цукром просіяне борошно+крохмаль+розпушувач
- Вилити в суміш мед з маслом
- Додати горішки
- Перемішати все та поставити в холодильник на 30..40 хв,загорнувши тісто в харчову плівку
- З готового тіста теплими руками сформувати ковбаски для випічки.
- Випікати при температурі 175..180 С 15 хв
- Після випікання нарізати скибками ножем-пилкою та поставити знову у пічку для зарум’янення боків на 8..10 хв з кожної сторони.
Смачного)
Якщо Ви бажаєте пригостити рідних чи близьких своїми смаколиками, не забувайте про пакування) В нашому магазині можна купити все для упаковування кексів,тортів, тістечок,печива: https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/