Я думаю всі про цей кекс чули, але може не всі пробували випікати)
Основне, що він дійсно швидко готується та й інгредієнти прості)
- яйця — 3 штуки;
 - молоко — 12 столових ложок;
 - цукор — 12 столових ложок;
 - олія — 12 столових ложок;
 - борошно — 12 столових ложок;
 - розпушувач тіста — 1 чайна ложка;
 - сіль — на око на краю чайної ложки;
 - цукор ванільний — якщо є, то чудово 10 г
 - цедра і сік ½ лимона
 - пудра цукрова для посипання як декор на верхівку або шоколад – ганаш https://iryska.com.ua/ganash/
 - масло вершкове або олію — для змащування форми.
 
Процес приготування:
- Яйця збити разом з цукром та сіллю до пишної маси
 - Додати молоко та олію. Ще раз добре розмішати, але вже лопаткою.Якщо Ви досі без лопатки, то можна її обрати тут : https://iryska.com.ua/product-category/dopinvenrat/shpateli/ це супер помічник на кухні
 - Натерти цедру і вичавити сік лимона у тісто.
 - Додати просіяне борошно разом із розпушувачем. Перемішати ретельно тісто до однорідності (тісто за консистенцією має бути схожим на сметану).
 - Якщо ж бажаєте випікати як пиріг, то можна додати яблука, родзинки.Якщо ж як основу для торту, то просто у формі для торту, потім розрізати корж на рівні частини. До речі, форму для випічки можна купити у нас:https://iryska.com.ua/product-category/formyww/
 - Змастити форму для випічки вершковим маслом і вилити туди тісто.
 - Випікати у розігрітій до 180°С протягом 30…35 хвилин до готовності, перевіряти шпажкою
 - Готовий кекс посипати цукровою пудрою або полити ганашем, також у нас є посипки https://iryska.com.ua/product-category/posypky/ Смачного!
 
