Літні десертики: тарталетки з полуницею
Ідея рецепту взята з кулінарного блогу молодого кондитера, що активно розвивається в кондитерській галузі Валерії: http://valerysdesde2016.com/
Цього разу пропонуємо Вашій увазі літні десерти, легкі та смачні для гарного дня, ідеальні і для святкового столу та просто так:). Даний рецепт розрахований на 6 тарталеток. Якщо тісто лишиться, можна з нього щось приготувати:)
Сировина для приготування кондитерського десерту:
Тісто:
- Масло вершокве 125 г ( кімнатної температури)
 - Борошно 190 г
 - Цукрова пудра 100г Горіхи (грецькі/мигдаль/фундук) 30 г
 - Жовток 1 шт.
 - Для полуничного курда:
 - Полуниця 150 г
 - Цукор 60 г
 - Яйця 2 шт.
 - Вершкове масло 40 г
 - Лимон 1 шт.
 - + можете приготувати свіжу полуницю для декору
 
- Приготування:
 
- Просіяти борошно
 - Просіяти цукрову пудру
 - Підготувати масло до кімнатної температури. З’єднати пудру, борошно з маслом та жовток. Вимішати в еластичне тісто та додати подрібнені в блендері горіхи.
 - Тісто розділити у форми тонким шаром ( форми не потрібно нічим змазувати)
 - Випікати 20 хвилин при температурі 190 С
 - Для крему : розтерти яйця з цукром.
 - Полуницю та лимон з’єднайте та доведіть до пюреподібного стану. Після чого додайте вершкове масло.
 - На середньому вогні варіть крем біля 15 хв, помішуючи до загустіння.
 - Додаємо охолоджений крем в охолодженні тарталетки.
 - Смачного 🙂
 
Форми для тарт можна придбати у нас : https://iryska.com.ua/product/nabir/