Як створити вітраж на прянику

Як створити вітраж на прянику

Нова хвиля декору пряників наповнила соціальну мережу цікавими світлинами солодкого. Це щось нове та яскраве в оформленні печива. Пропонуємо  і Вам ознайомитися з цією технікою, відео підготувала  майстриня Vikki Solodko.

Підписуйтеся на канал Вікторії : https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ  для отримання свіжої та цікавої інформації по декору пряників.

Рецепт тіста та білкової глазурі Ви можете прочитати тут: https://iryska.com.ua/prinyky-angeli/

Це рецепт, який використовує автор відео. Тісто розкатують на пряники до 5..6 мм товщиною.

Для декору пряника з розмалюванням вітражу на ньому Вам потрібно: 

Деякі секрети роботи з вітражними пряниками: 

Оскільки глюкозний сироп може бути будь-якої консистенції, то потрібно додавати спирт обережно для отримання необхідної суміші (в ідеалі щоб отримана суміш була такою по густині як на відео). Автор відео розводила глюкозний сироп спиртом 1:1.Печиво після декору сохне протягом доби у сухому приміщенні, готовий виріб не липне.

Натхнення Вам у роботі) 

 

 

 

Залишити відповідь