Супер шоколадний бісквіт на олії,рецепт

Рецепт, який вартий уваги та на виході ви отримаєте гарну основу для торту чи просто смачну випічку до чаю.З даного рецепту в мене вийшло 2 коржі по 4 см кожен. (Можна легко переполовинити на дві частини) Структура пориста,смак ніжний

Для приготування цього бісквіту Вам знадобиться:

  • 5 яєць
  • 200г цукру
  • 50г цукру для збивання з яйцями
  • 30 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/
  • 130 г олії
  • 100 мл води
  • 200г борошна
  • пів чайної ложки соди
  • пів чайної ложки розпушувача
  • 2 г солі

Метод приготування:

  • Олію, какао,цукор 200г та воду змішати в одній ємності та підігріти до кипіння, але не кип’ятити. Охолодити
  • Збити яйця з цукром 50 г до пишної піни,додати охолонувшу олійно-цукрову суміш та обережно перемішати
  • Додати просіяне борошно з розпушувачем та содою
  • Перемішати лопаткою чи ложкою та вилити в форму. Форма може бути силіконова чи металічна. Я використовувала форму розсувне кільце,зручно у регулюванні діаметру,на низ можна прикріпити фульгу.https://iryska.com.ua/product-category/formyww/forms/
  • Випікати при температурі 170 С 30..40 хв

Смачного)

Залишити відповідь