Ягідний бум, ідеї декорування тортів полуницею
Соковитий, насичений колір та надзвичайний аромат – все це тортики, пироги, тістечка, декоровані полуничкою. Також за допомогою полуниці можна зробити десерт у стаканчиках. Пропонуємо Вам рецепт полуничного мусу.
Рецепт полуничного мусу
- 450 г полуниці
- 300 мл жирних вершків (33%)
- 15 г желатину (можна листового)https://iryska.com.ua/product/zhelatyn/
- 75 г цукру залежно від Вашого бажання
- Шоколадні дропси або шоколад для декору https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
Метод приготування:
- Помити полуницю та подрібнити в блендері
- Замочити желатин у воді https://iryska.com.ua/product/zhelatyn/
- На маленькому вогні (не доводячи до кипіння) ставимо желатин та коли він розчиниться – додаємо подрібнене пюре полуниці та гарно переміщуємо.
- Збиваємо вершки до стійкої піни та додаємо туди приготовлене пюре полуниці маленькими порціями та обережно переміщуємо знизу вгору.
- Розливаємо у стаканчики та даємо застигнути в холодильнику.
- Можна декорувати за бажанням полуницею, шоколадом,печивом.
В нашому магазині можна купити кондитерський інвентар: стаканчики для десерту різних форм та місткостей : https://iryska.com.ua/product-category/candy-barss/plastpos/
Пропонуємо Вам галерею робіт від кондитера Відман Любов – майстрині з Львівської області, що створює надзвичайну красу та вміло поєднує смаки та кольори у своїх десертах.
Натхнення Вам у роботі!