Шоколадне печиво смачне та ніжне
Печиво шоколадне завжди смакує до чаю чи кави. Пропонуємо Вам один з рецептів взятих в інтернеті і нами спробуваний.
Для приготування печива потрібно наступні продукти:
Вам знадобиться:
- 240 г шоколаду для плавлення ( це можуть бути кондитерська глазур чи дропси: https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
- 4 ст. л. вершкового масла
- 2/3 чашки борошна
- 1/2 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. солі
- 2 великих яйця
- 3/4 чашки цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 150 г шоколаду, нарізаного на шматочки https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/chocolate/
Метод приготування:
Цукор, яйця та ванільний цукор збити міксером протягом 4 хв
На водяній бані потрібно розтопити 240 г шоколаду з маслом, можна скористатися мікрохвильовою печею.
Змішайте на низькій швидкості дві суміші разом:
Просійте борошно з розпушувачем на сіллю, додайте сухі компоненти в шоколадну суміш та перемішайте. Додайте 150 г подрібненого шоколаду.
Викласти ложкою тісто на деко кружальцями на відстані 5..7 см один від одного та попередньо застелений пергамент.Духовка має бути розігріта до 180 С. Випікати 12..15 хв.
Смачного)