Пропонуємо рецепт з інтернету для пригтування гнучкого айсингу
Інгредієнти, що потрібні для приготування айсингу:
- Желатин 8 г
- Кукурудзяний крохмаль 20 г
- Інвертний сироп 1 чайна ложка
- Цукрова пудра 10 г
- Вода холодна 60 мл
- Барвник потрібного кольору: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/
Рецепт приготування:
Желатин заливаємо холодною водою та лишаємо набухати. На невеликому вогні потрібно розтопити желатин до однорідного стану.Знявши з вогню,додаємо цукрову пудру,крохмаль,інвертний сироп,барвник та перемішуємо до однорідності.
На килимок для айсингу наносимо суміш.Якщо килимок новий, то поради від кондитера змастити килимок олією. Зайву суміш прибираємо лопаткою з килимка: https://iryska.com.ua/product-category/shkrebku/
Килимок потрібно легенько струсити,щоб повітря вийшло і не було бульбашок на виробі.
Духова піч повинна мати температуру 80С, при такіій температурі сушимо килимок протягом 10хв. Потім сушимо при кімнатній температурі протягом 3 годин. Якщо виріб легко знімається з килимка – мереживо готове)
В нашому магазині Ви можете купити килимки для айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/kylymkimas/icing-fondant-tools/
або готовий виріб з айсингу: https://iryska.com.ua/product-category/icing-merezhiva/