Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

Печиво – це незамінний атрибут будь-якого чаювання. Згодьтеся,до чаю завжди хочеться чогось солоденького, не завжди те солоденьке є корисним для фігури. Отже,пропонуємо Вам один з рецептів (взятих в інтернеті)  по приготуванню смачного печива вівсяного,яке не тільки смачне, а ще й корисне.

 

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці – 150 г
  • Цукор 150 г
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 150 г (1 неповна склянка)
  • Яйце – 1 шт
  • Мед – 30 г
  • Масло – 100 г
  • Кориця – 2 г
  • Розпушувач тіста – 3 г
  • Сіль – 2 г

 

  • Приготування:
  • Беремо цукор та яйце, розтираємо їх разом в мисочці до побіління. Додаємо мед, масло (невеличкими шматочками) та продовжуємо доводити до білого стану, розтираючи ложкою. саме завдяки розтиранню, печиво буде ніжним.
  • Через сито пропускаємо борошно, сіль, корицю, розпушувач та додаємо це все до яєчної суміші, а також вівсяні пластівці.
  • Замішуємо тісто та даємо охолонути в холодильнику до 1 години
  • Готову масу викладаємо  на деко , застелене пергаментним папером. У нашому магазині можна купити cиліконізірований пергамент
    https://iryska.com.ua/product/15015/ або https://iryska.com.ua/product/kdjfkjf/
  • Печиво розмістити на декові на відстані до 1 см у вигляді невеличких кіл-шарів
  • Випікати при 180 С  протягом 15 хв. Готові печива зняти з деко поки ще теплі

Експерементуйте, дивуйте,фантазуйте) 

Вівсяне печиво

Вівсяне печиво

 

 

Залишити відповідь