Вівсяне печиво
Печиво – це незамінний атрибут будь-якого чаювання. Згодьтеся,до чаю завжди хочеться чогось солоденького, не завжди те солоденьке є корисним для фігури. Отже,пропонуємо Вам один з рецептів (взятих в інтернеті) по приготуванню смачного печива вівсяного,яке не тільки смачне, а ще й корисне.
Інгредієнти:
- Вівсяні пластівці – 150 г
- Цукор 150 г
- Борошно пшеничне вищого ґатунку – 150 г (1 неповна склянка)
- Яйце – 1 шт
- Мед – 30 г
- Масло – 100 г
- Кориця – 2 г
- Розпушувач тіста – 3 г
- Сіль – 2 г
- Приготування:
- Беремо цукор та яйце, розтираємо їх разом в мисочці до побіління. Додаємо мед, масло (невеличкими шматочками) та продовжуємо доводити до білого стану, розтираючи ложкою. саме завдяки розтиранню, печиво буде ніжним.
- Через сито пропускаємо борошно, сіль, корицю, розпушувач та додаємо це все до яєчної суміші, а також вівсяні пластівці.
- Замішуємо тісто та даємо охолонути в холодильнику до 1 години
- Готову масу викладаємо на деко , застелене пергаментним папером. У нашому магазині можна купити cиліконізірований пергамент
: https://iryska.com.ua/product/15015/ або https://iryska.com.ua/product/kdjfkjf/ - Печиво розмістити на декові на відстані до 1 см у вигляді невеличких кіл-шарів
- Випікати при 180 С протягом 15 хв. Готові печива зняти з деко поки ще теплі
Експерементуйте, дивуйте,фантазуйте)