Рецепт лимонного пирога з маком

Рецепт лимонного пирога з маком

Чекаєте гостей та хочете їх здивувати ?! Тоді Вам знадобиться рецепт  лимонного пирога з маком, смачний пиріг щойно з духовки теплий та запашний порадує Вас та Ваших гостей:) Рецептом нас порадувала Валерія ( її блог : http://algustodevaleriia.blogspot.com.es/2014/10/blog-post_13.html)

Інгредієнти:

  • Масло 175г
  • Цукор 175г
  • Яйця 3 шт.
  • Борошно 175г
  • Розрихлювач 0,5ч.л.
  • Мигдаль 75г
  • Лимони 3 шт.
  • Мак 25г
  • Білий шоколад 100г
  • Вершки 50г

Метод приготування: 

  • Подрібнити горіхи, збити масло кімнатної температури з цукром та поступово додати яйця ( перед цим яйця потрібно збити)
  • Додати подрібнені горіхи
  • Додати борошно з  розрихлювачем в декілька етапів
  • Додати сік  лимонів та цедру одного + мак
  • Викласти в форму та випікати 40 хв при температурі 180 градусів до моменту готовності

Зварити лимонний сироп: 

  • Сік лимонів та цедру змішати з 3 л цукру та довести до кипіння, після чого проколоти зубочисткою пиріг та полити лимонним сиропом весь пиріг.
  • На водяній бані розтопити шоколад та додати вершки. На охолоджений пиріг полити шоколадом.

Декоруйте за смаком:) Смачного 🙂

Залишити відповідь