Рецепт, який вартий уваги та на виході ви отримаєте гарну основу для торту чи просто смачну випічку до чаю.З даного рецепту в мене вийшло 2 коржі по 4 см кожен. (Можна легко переполовинити на дві частини) Структура пориста,смак ніжний
Для приготування цього бісквіту Вам знадобиться:
- 5 яєць
- 200г цукру
- 50г цукру для збивання з яйцями
- 30 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/
- 130 г олії
- 100 мл води
- 200г борошна
- пів чайної ложки соди
- пів чайної ложки розпушувача
- 2 г солі
Метод приготування:
- Олію, какао,цукор 200г та воду змішати в одній ємності та підігріти до кипіння, але не кип’ятити. Охолодити
- Збити яйця з цукром 50 г до пишної піни,додати охолонувшу олійно-цукрову суміш та обережно перемішати
- Додати просіяне борошно з розпушувачем та содою
- Перемішати лопаткою чи ложкою та вилити в форму. Форма може бути силіконова чи металічна. Я використовувала форму розсувне кільце,зручно у регулюванні діаметру,на низ можна прикріпити фульгу.https://iryska.com.ua/product-category/formyww/forms/
- Випікати при температурі 170 С 30..40 хв
Смачного)