Як створити торт-цифру
Торт, що складається з 2 коржів набуває все більшої популярності серед замовлень у кондитерів. Пропонуємо і Вам невеличкий МК від Зубчик Іванни, майстра з Рівненської області. На наше прохання, кондитер відгукнувся та надав цікавий фотозвіт приготування нового тренду в солодкому виробництві.
Торт складається з 2 коржів та крему, можна додати конфетюр або джем.
Кількість коржів може сягати і до 4.
Для приготування тіста потрібно визначитися, яким смаковим наповненням планується торт.Коржі можуть бути виконані з медового тіста чи пісочного, це може бути навіть тонкий бісквіт. Головна умова, щоб в процесі випікання форма виробу зберіглася.
В даному МК Іванна використовувала медові коржі, рецепт можна знайти в інтернеті або скористатися нашим запропонованим рецептом: рецепт медового тіста
Для приготування необхідної цифри, потрібно зазделегідь надрукувати шаблон.
В даному випадку було використано шаблон на листочку А4 – цифра вісім.
Розкатуємо тісто товщиною до 1см та вирізаємо необхідну цифру,протикаємо виделкою для підняття випічки рівномірно.Випікаємо до рум’яності.
На готову цифру наносимо крем насадкою крапля велика.
Декоруємо торт за бажанням.
Рецепт крему для торту може бути масляним, може бути вершково -сирний крем рецепт крему або ж ваш варіант крему. Головне, щоб гарно тримав форму.
Можливо Вас зацікавить стаття: рецепти крему
Готовий виріб важить 900г , висота до 25 см.
Звісно, кожен торт (якщо це на подарунок) заслуговує гарної обгортки.
Пакувальний матеріал можна переглянути тут: https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/
Натхнення Вам в роботі)