Простий рецепт, що нагадає дитинство, бо тоді в нас не було крем-чізу,супер різних марок шоколаду,конфітюр та начинки приготовленої за трьома рецептами з продуктів найкращої якості,з додаванням ліксиру ніжності,збитої на міксері супер крутого виробника)))
Тоді було все простіше, не скажу, що смачніше, але в магазині був поганенький вибір продуктів,тому приготування торта пташине молоко було доступним.
Для приготування знадобиться:
500 г сметани
100…150 г цукру
30 …35 г желатину https://iryska.com.ua/product/zhelatin/
20 г какао https://iryska.com.ua/product/kakao/
150 мл вода
- З’єднуємо сметану та цукор, ставимо на вогонь на підігріваємо на вогні, але не доводимо до кипіння
- Желатин замовчує в теплій воді на 10 хв для набухання, потім в мікрохвильвій печі підігріваємо до повного розчиння грудочок, але не доводимо до кипіння
- Розділяємо желатин в рівних пропорціях , так само сметану.
- Розводимо какао з з водою та додаємо до половини сметани + половину желатину,розливаємо в ємності та в холодильник
- Другу частину сметану додаємо желатин, гарно переміщуємо та залишаємо в теплі.
- Як перший шар застигне, додаємо наступний
Смачного )