Опис
Глюкозний сироп
Сироп глюкози – це прозора рідина, в’язкої консистенції схожа на мед без запаху та смаку.
Сироп глюкози використовується для антикристалізації цукрової, карамельної глазурі, широко використовується в кондитерській промисловості – при приготуванні мастики, карамелі.
Шоколадна глазур
Необхідні інгредієнти:
- Вода – 95 мл;
- Цукор – 240 г;
- Патока(сироп глюкози) – 80 г;
- Желатин – 1 пакетик;
- Вершки (жирність не менше 30%) – 160 г;
- Какао – 80 г
Покроковий рецепт можна зайти в інтернеті
Глюкоза – висококалорійний продукт, що легко засвоюється організмом, регенерує покращує роботу серця,
Рецепт льодяників на основі глюкозного сиропу,воли та цукру
70 мл води,220г цукру,100г глюкозного сиропу варити на маленькому вогні 6..8 хв. Не перегрівати,щоб карамель не набула жовтого кольору.Після зняття з вогню додати 1/4ложки лимонної кислоти,барвник за бажанням.
Глюкозний сироп можна купити у нас https://iryska.com.ua/product/sirop/
Молди для карамелі :https://iryska.com.ua/pro…/molds-forevereone/moldsforsweets/
https://www.facebook.com/smirnova.sasha/videos/10223474325749057/?fref=nf&__xts__[0]=68.ARBYf6xJpfSaQtJuEjpdmlKHPK72h_C5WhNvM157HlP0GSASdm5DCgKH3e5qQg4rU3W-b3OZUNvXsOqK8HJcQwmu54vsi-GluVKUqsFmsGe09O6O7K4MX7pHn_6JJ8-s8Dzi_2i-rqoEbQi8C0_UAqKGqMiy3YDy3smlhFx_GUDylYhc7Bh9TyB9yF9XDRIEse4_x6xGL-VUqNmC0c9rk3O6Q2O8BBdKC0SXSwfCENYp_y4qaJpyqNCzDLUO1D0PotF0kFN5Vs8qOVB87op1kS6gk6vhS97ndc0kfbc0dZJ9fpks8O4g_Hmk0nyJrXUryV9n_e3tI_DsTTzBanMSQw&__tn__=C-R
глюкозний сироп –
Якість хороша,
Якісний сироп ,хороший результат при виготовленні зеркальної глазурі та мастики,шоколадної масси