Як створити весняних котиків на великодніх пряниках

Як створити весняних котиків на великодніх пряник

Пропонуємо Вам декілька ідеї для створення чудових великодніх пряників з нанесенням весняних котиків на пряник.

Для цього нам знадобиться : 

  • Кондитерський мішок (можна з насадкою для надписів можна й без)
  • Пряник чи печиво
  • Айсинг ( рецепт можна знайти тут : https://kidfun.com.ua/2018/03/26/retaept/ )
  • Цукор

Перший варіант від Vikki Solodko : 

Відео надихає до створення пасхальних пряничків.

Другий варіант котиків ми побачили у майстерні пряника: Щасливий пряник

Так само потрібно за допомогою кондитерського мішка нанести гілочку котиків, але якщо цукром ви не встигли покрити, можна використати жовтий гелевий барвник та за допомогою пензлика нанести жовте цвітіння. Головне не перестаратися, а давати легенький відтінок котикам.

Сподіваємося, ми надихнули Вас на створення цікавого декору на пряниках)

Пропонуємо Вам також товари до Великодня: https://iryska.com.ua/product-category/easter/

Гарного дня)

МК пряник тюльпан до Дня матері,рецепт пряників

МК пряник тюльпан до Дня матері

Готуємо тісто для пряників,можна скористатися рецептом з інтернету. В даному Мк рецепт пряників наступний:

  • 250г..-+100г борошна
  • 150г масла
  • 120г цукру
  • 2 столових ложки меду
  • 1 яйце
  • 0,5 ложки соди
  • 1 чайна ложка імбирю
  • й чайна ложка кориці
  • Решта приправ за бажанням

 

Метод приготування: 

  • Мед, 60 г цукру,приправи додаємо в миску, ставимо на середній вогонь та доводимо до кипіння
  • Як тільки наша суміш почне збільшуватися в об’ємі та з’явиться піна коричнево-карамельного кольору, додаємо масло
  • Знімаємо мисочку з вогню та лишаємо до повного розчинення масла
  • Тим часом збиваємо яйце + цукор (60г) до пишної світлої піни
  • Додаємо збите яйце до меду з маслом, доводимо до однорідної маси
  • Просіюємо борошно з содою та додаємо її в отриману масу.
  • Борошно додаємо 250 г  перший раз, а потім беремо до 100г для замісу.
  • Це один з важливих моментів – головне завдання не забити тісто борошном. Тісто повинно бути трішки липким
  • Загортаємо тісто в харчові плівку та кладемо в холодильник на 6 год ( можна на ніч)
  • Після вистоювання в холодильну можна починати готувати пряники
  • Тісто повинно бути холодним, не потрібно його підігрівати
  • При необхідності можна підмісити тісто борошном.
  • Випікаємо до рум’яного апетитного пряника

Готуємо айсинг або білкова глазур для пряника: 

  • Цукрова пудра 200…220 г
  • 1 білок
  • декілька крапель лимонного соку
  • Барвник гелевий

Все збити на низькій швидкості міксеру протягом 10 хв

Для заливки додати трішки води

Спочатку наводимо контури, щоб глазур не розтікалася,потім заливаємо весь пряник

Наводимо ще раз контури

Виріб готовий)

В даному МК використовувалася вирубка тюльпан: https://iryska.com.ua/product-category/mamaholiday/

Натхнення Вам у роботі) !

Ми вдячні Зубчик Іванні(майстер-кондитер) за матеріал

 

Як декорувати великодній пряник

Як декорувати великодній пряник

Відповідь на це запитання знає Vikki Solodko (https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ

тож насолоджуємося переглядом та створюємо власні цікаві смаколики)

У відео використанні

  • айсинг (білкова глазур),
  • пряник,
  • насадки кондитерські,
  • мішок кондитерський
  • вирубка яйце,
  • фломастер харчовий.

У нашому магазині можна купити інвентар кондитерський до Великодня: https://iryska.com.ua/product-category/easter/

Натхнення Вам у роботі!

Як створити вітраж на прянику

Як створити вітраж на прянику

Нова хвиля декору пряників наповнила соціальну мережу цікавими світлинами солодкого. Це щось нове та яскраве в оформленні печива. Пропонуємо  і Вам ознайомитися з цією технікою, відео підготувала  майстриня Vikki Solodko.

Підписуйтеся на канал Вікторії : https://www.youtube.com/channel/UCiXRYrXh4cUCwkVPfufIneQ  для отримання свіжої та цікавої інформації по декору пряників.

Рецепт тіста та білкової глазурі Ви можете прочитати тут: https://iryska.com.ua/prinyky-angeli/

Це рецепт, який використовує автор відео. Тісто розкатують на пряники до 5..6 мм товщиною.

Для декору пряника з розмалюванням вітражу на ньому Вам потрібно: 

Деякі секрети роботи з вітражними пряниками: 

Оскільки глюкозний сироп може бути будь-якої консистенції, то потрібно додавати спирт обережно для отримання необхідної суміші (в ідеалі щоб отримана суміш була такою по густині як на відео). Автор відео розводила глюкозний сироп спиртом 1:1.Печиво після декору сохне протягом доби у сухому приміщенні, готовий виріб не липне.

Натхнення Вам у роботі) 

 

 

 

Як створити торт-цифру

Як створити торт-цифру

Торт, що складається з 2 коржів набуває все більшої популярності серед замовлень у кондитерів. Пропонуємо і Вам невеличкий МК від Зубчик Іванни, майстра з Рівненської області. На наше прохання, кондитер відгукнувся та надав цікавий фотозвіт приготування нового тренду в солодкому виробництві.

Торт складається з 2 коржів та крему, можна додати конфетюр або джем.

Кількість коржів може сягати і до 4.

Для приготування тіста потрібно визначитися, яким смаковим наповненням планується торт.Коржі можуть бути виконані з медового тіста чи пісочного, це може бути навіть тонкий бісквіт. Головна умова, щоб в процесі випікання форма виробу зберіглася.

В даному МК Іванна використовувала медові коржі, рецепт можна знайти в інтернеті  або скористатися нашим запропонованим рецептом: рецепт медового тіста

Для приготування необхідної цифри, потрібно зазделегідь надрукувати шаблон.

В даному випадку було використано шаблон на листочку А4 – цифра вісім.

Розкатуємо тісто товщиною до 1см та вирізаємо необхідну цифру,протикаємо виделкою для підняття випічки рівномірно.Випікаємо до рум’яності.

На готову цифру наносимо крем насадкою крапля велика.

Декоруємо торт за бажанням.

Рецепт крему для торту може бути масляним, може бути вершково -сирний крем рецепт крему або ж ваш варіант крему. Головне, щоб гарно тримав форму.

Можливо Вас зацікавить стаття: рецепти крему

Готовий виріб важить 900г , висота до 25 см.

Звісно, кожен торт (якщо це на подарунок) заслуговує гарної обгортки.

Пакувальний матеріал можна переглянути тут: https://iryska.com.ua/product-category/pack-2/

Натхнення Вам в роботі)

 

 

 

робота Vikki Solodko

Як створити тюльпан з айсингу,декор пряника

Як створити тюльпан з айсингу,декор пряника

От і прийшла до нас весна, неповторна, чарівна) Час тюльпанів та кохання).

А ви вже вмієте малювати тюльпанчики? Ні, тоді це відео для Вас)

Майстер Vikki Solodko має багато цікавих відео для Вас на своєму каналі: Vikki Solodko декор пряників, канал ютуб

Підписуйтеся на канал та отримуйте нові цікаві відео першими)

Пряники створені до 8 березня за рецептом: рецепт печива, пряників

Розпис пряників за допомогою білкової глазурі (айсингом) : рецепт глазурі

Для надання кольору до білкової глазурі було використано барвники амеріколор: https://iryska.com.ua/product-category/barvnyky/americolor/ та рожевий шефмайстер: https://iryska.com.ua/product/chefmaster-rose-pink/

Приємного перегляду)

У нашому магазині можна також придбати шило для розпису пряників: шило

та вирубки до свята : https://iryska.com.ua/product-category/mamaholiday/

 

Напис на пряникові за допомогою айсингу

Напис на пряникові за допомогою айсингу

Як легко зробити пряник-листівку для рідних)

для цього потрібно:

кондитерський мішок,можна одноразовий: https://iryska.com.ua/product-category/pastry-bags/

Айсинг : https://iryska.com.ua/product-category/syrovuna/sugar-icing/

Або можна самому приготувати: (рецепт з інтернету)

Цукрова пудра 150 г ( пудра має бути просіяна)

1/2 білок яйця

1 чайна ложка лимонного соку

Також можна додати в айсинг гелеві барвники для різнобарвності виробу.

Готуємо печиво необхідної форми, дивимося відео від Vikki Solodo та декоруємо

https://www.youtube.com/watch?v=MoSsBi6R2l8

Експерементуйте, дивуйте, даруйте) 

Вафельна картинка на замовлення

Вафельна картинка на замовлення

Не знайшли необхідну картинку з малюнком?

Виготовлення картинки за Вашими побажаннями, створення макетів, якійсний друк на вафельному папері протягом 1 – 2 днів

Вартість картинки від 37 до 40 грн( залежно від складності макету)  – формат А4.

Бажаєте замовити ?

Просимо надсилати Ваше фото чи опис необхідного героя, підпис :

iryska.rivne@gmail.com

Вайбер : 067-383-1042

Обов’язково вказати на коли потрібна картинка та дані отримувача картинки.

 

 

 

Як приготувати торт для футболіста

Як приготувати торт для футболіста

Пропонуємо Вам МК по приготуванню торта у вигляді м’яча

Даний МК приготувала Зубчик Іванна, кондитер з Рівненської області

Незамінним помічником стане фігурний ніж-колесо : https://iryska.com.ua/product/nizh/

або такий варіант : https://iryska.com.ua/product/nizh-rizak/

За допомогою відповідної насадки в ножі-колесо потрібно зробити стібки від нитки  на кожній латці.

Як приготувати ганаш : https://iryska.com.ua/ganash/

В нашому магазині можна купити вирубку (яка була використана в даному МК ) вирубка для мастика та тіста

Або ж

пластикова вирубка для дрібного декору

Можна придбати для футболіста силіконову форму і щодня випікати йому кекси у вигляді м’ячів : https://iryska.com.ua/product/miach/

або ж приготувати какао  або торт ,печиво та використати такий трафарет для підняття настрою на цілий день.

Готуйте, експерементуйте та дивуйте)

Можливо Вас зацікавить стаття: рецепти крему